• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.04.2024

09:25

Otac dečaka ubice danas odgovara na ova pitanja! Ispituju ga roditelji kojima je presudio Kosta K.

Tanjug/N. Jovanović, Društvene mreže

Vesti

Otac dečaka ubice danas odgovara na ova pitanja! Ispituju ga roditelji kojima je presudio Kosta K.

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole, kao i vlasniku i instruktoru u streljani, u kojoj ga je, kako se sumnja, otac učio da puca.

Pitanja Vladimiru Kecmanoviću, koji je na prethodnom suđenju negirao krivicu, tvrdeći da mu "nije on dao pištolj u ruke", kao i da je oružje kojim je njegov tada trinaestogodišnji sin počinio jeziv zločin, čuvao po zakonu i propisima, danas bi trebalo da postavljaju i roditelji ubijene dece.

Pošto se završi sa postavljanjem pitanja ocu, odbranu bi trebalo da iznese i majka Miljana Kecmanović.

 

Podsetimo, na prethodnom suđenju pitanja ocu postavljao je glavni javni tužilac Višeg javnog tušilastva u Beogradu Nenad Stefanović, a opšti utisak je bio da on žali samo sebe i podseća da je u jednom momentu traćio da mu se tućilac obraća s postovanjem "jer je on cenjeni doktor".

Otac dečaka, podsetimo, u pritvoru je od 3. maja prošle godine, dok se majka brani sa slobode.

Suđenje je, odlukom suda, zatvoreno za javnost, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija