• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2024

14:59

Bila si Anđeo koji zemljom hoda, bila si dete... Potresna pesma počast ubijenoj devojčici Danki

Informer, Društvene mreže

Vesti

Bila si Anđeo koji zemljom hoda, bila si dete... Potresna pesma počast ubijenoj devojčici Danki

Podeli vest

Devojčica Danka Ilić (2) svirepo je ubijena 26. marta ove godine u Banskom Polju, osumnjičeni za ubistvo su uhapšeni, dok policija i dalje traga za njenim telom. U međuvremenu u objavljena je pesma u počast monstruozno ubijenom detetu.

Autro pesme je Ivica Stošić a objavljena je na fejsbuk profilu oca ubijene Danke Ilić. Pesm apod naslovom "Za malu Danku" nikog nije ostavila ravnodušnim. 

" Bila si Anđeo koji zemljom hoda, bila si cvet koji hteo je da cveta
sudbina se grubo poigrala s tobom a imala si ... samo dva leta.

I kome si mogla učiniti nešto iz očiju, iz kojih zrači samo dobrota
bila si dete koje htelo je da živi bila si dete puno života.

U moru ludaka i raznih bolesnika teško je plivati u tom dubokom viru
ovom ti pesmom poslednju počast dajem neka ti je laka zemlja i počivaj u miru."

Foto: Shutterstock/MUP Srbije

 

 

Foto: Foto:Printscreen Facebook

Podsetimo, potraga za telom monstruozno ubijene devojčice traje od 4. aprila kada su uhapšeni i osumnjičeni za njeno ubistvo Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50). Dejan je priznao da su devojčicu udarili automobilom, potom udavili a njeno telo bacili na deponiju.

Foto: MUP Srbije

 

Telo je odatle premešteno i još uvek se traga za njim. Nešto kasnije uhapšeni su mlađi brat i otac Dejana Dragijevića, zbog usmnje da su pomogli da se telo premesti na drugu lokaciju.

Dejanov mlađi brat preminuo je nakon hapšenja u policijskom pritvoru na dan kada je trebalo da bude izveden pred tužioca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija