• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vijesti

10.04.2024

08:50

Jezivo zlostavljanje! Tukao i silovao suprugu, pretio joj nožem i pištoljem, monstrum na saslušanju negirao krivicu

emitphoto

Vesti

Jezivo zlostavljanje! Tukao i silovao suprugu, pretio joj nožem i pištoljem, monstrum na saslušanju negirao krivicu

Podeli vest

E.Š. (32) nakon saslušanja u Višem sudu u Podgorici određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao i pretukao suprugu.

Kako prenose crnogorski mediji muškarac je uhapšen zbog silovanja i zlostavljanja supruge, koju je u više navrata brutalno pretukao.

Žrtva je prijavila užasno zlostvaljanje i tada je ispričala da je nakon što su se ona i E.Š. razišli on prisilio na seks, a onda je tukao. 

izjavi datoj tužiocu, žena je podrobno pričala o paklu koji je prošla od aprila 2023. godine, do kraja februara ove godine.

Batine je, kako tvrdi, dobijala jer "pogrešno" seedi, ne gleda u pod kada prolaze ulicom, ako ode na posao bez njegove dozvole...

- U njegovoj kućime je tukao i šamarao. Od udaraca mi je pukla usna. Držao mi je pištolj na glavi, a onda i nož pod grlom. Sve to mogli su da čuju njegovi ukućani. Potom me zaključao u sobu kako ne bih mogla da ga prijavim, niti da pođem na pregled. U večernjim časovima tražila sam da me odveze kod drugarice, što je i učinio. Međutim, nekoliko puta zaustavljao je automobil i tukao me, čupao za kosu. U kakvom stanju me dovezao do prijateljice, može ona da posvedoči - ispričala je žrtva tužiocu o torturi koju je preživela dok je bila verena za E.Š. 

Inače žrtva i osumnjičeni su posle toga stupili u šerijatski brak, a tortura se nastavila svakodnevnim prebijanjem, jednom prilikom joj je slomio zub, a povrede koje je zadobila su užasne. Inače žrtva je ispričala da je suprug u više navrata silovao. 

Nakon hapšenja tužilac je proitv E.Š. pokrenuo postupak za nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

- Lice je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podogorici lišeno slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno delo silovanje u sticaju sa krivičnim delom nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici. Ovo lice je ranije procesuirano zbog krivičnih dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - saopštili su iz Uprave policije. 

Na saslušanju u tužilaštvu E.Đ. je negirao da tukao suprugu, koa i da je primoravao na intimne odnose.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 nedelje

Zasto na Tv informer samo crna koronika politika starlete pevacice ima li nesto veselije za gradane koga zsnimaju starlete i bahacenje estrade.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija