• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

10.04.2024

09:37

Krao drva, vozio bez vozačke dozvole i to nije sve! Uhapšen muškarac u Prijepolju, počinio niz krivičnih dela

Shutterstock

Vesti

Krao drva, vozio bez vozačke dozvole i to nije sve! Uhapšen muškarac u Prijepolju, počinio niz krivičnih dela

Podeli vest

Policajci u Prijepolju uhapsili su V. V. (29) iz Nove Varoši, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela šumska krađa, ugrožavanje sigurnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da je tokom aprila ove godine bez odobrenja u privatnom posedu bespravno odsekao 28 stabala smrče i prevezao ih u pilanu u blizini Nove Varoši.

"Takođe, V. V se sumnjiči da je za vreme uviđaja od strane policije otišao do kuće rodbine oštećenog na čijem posedu je posekao stabla i upućivao im pretnje, nakon čega se udaljio. Osumnjičeni je potom zatečen na putu Jasenovo - Ljubiš kako u vreme trajanja isključenja iz saobraćaja, bez vozačke dozvole, upravlja neregistrovanim motornim vozilom" saopštila je policija i dodala: 

Foto: Rina.rs

 

"Nakon što je upozoren od strane policijskih službenika da će biti upotrebljena sredstva vezivanja, osumnjičeni je pregledan, ali je tom prilikom vređao policiju. Potom je alkotestiranjem utvrđeno da je upravljao traktorom sa 1,76 promila alkohola u organizmu, nakon čega je zadržan u skladu sa Zakonom o prekršajima." navedeno je u saopštenju. 
Takođe, prema navodima policije, nakon što je saobraćajna policija utvrdila da je V. V. u poslednje
dve godine prekršajni sud dva puta pravosnažno osudio zbog težih prekršaja, od njega je oduzeto vozilo u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravosnažno osuđen za težeprekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Foto: printscreen/shutterstock

 

U saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Prijepolju, osumnjičenom je nakon isteka zadržavanja do 12 časova određeno zadržavanje do 48 časova, i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija