• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2024

10:10

Iz Zlota ka Boru projurila marica! Sedmi dan potrage za telom male Danke

Informer

Vesti

Iz Zlota ka Boru projurila marica! Sedmi dan potrage za telom male Danke

Podeli vest

U Borskom okrugu se i danas, sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice koja je uglavnom bazirana na selo Zlot i okolinu kuće Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo devojčice.

Kako nam javlja dopisnica iz Bora, koja je danima na licu mesta trenutno je u Zlotu tenzija na vrhuncu. 

Naime, policijska patrola iz pravca sela Zlot, projurila je ka Boru. 

Uskoro opširnije...

Podsetimo, dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila Srđana Jankovića i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Foto: Foto: Informer, Društvene mreže

 

 

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Dejan je na saslušanju priznao zločin, dok se Srđan branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Naknadno su uhapšeni Dejanov brat i otac, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija