• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

11.04.2024

08:00

Meštani Zlota ogorčeni na Dragijeviće! Ubili su malu Danku (2), i nek se sahranjuju sami

Informer/tanjug

Vesti

Meštani Zlota ogorčeni na Dragijeviće! Ubili su malu Danku (2), i nek se sahranjuju sami

Podeli vest

Dalibor Dragijević brat Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, koji je nakon hapšenja zbog sumnje da je pomogao bratu da sakrije telo, preminuo u policijskoj stanici, danas će biti sahranjen na seoskom groblju u Zlotu.

Meštani Zlota ogorčeni činjenicom da je Dalibor pomogao Dejanu da sakrije telo nesrećne devojčice ne žele da prisustvuju njegovoj sahrani. 

- Poznajem ceo život Dejana Dragijevića i njegovu porodicu. Ali neću ići na sahranu njegovom bratu Daliboru, ne mogu da idem na sahranu čoveku koji je telo male Danke baci onegde kao da je obična kesa! Oni nemaju dušu ni Dejan, a ni Dalibor i njihov otac Rade... Zato niko iz Zlota, mislim na komšije, neće ići da isprati Dalibora - kazao je za Informer  jedan od meštana Zlota, koji je zgrožen nakon što je otkriveno da mala Danka Ilić nije nestala 26. marta, već da su je kolima udarili, a potom i zadavili Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

Foto: Informer/društvene mreže

Dalibor pomogao bratu Dejanu da sakrije telo male Danke pa nakon hapšenja doživeo infrakt i preminuo

Podsetimo za pomaganje u jezivom zločinu osumnjičen je bio i Dalibor Dragijević, koji je nakon hapšenja od srčanog udara preminuo u policiji, a pritvor je određen i njegovom i Dejanovom ocu Radetu.

- Prve smo komšije. Rade i moj otac dugo su se bavili stolarijom, a on je sa sinovima radio i keramičarske poslove. Ne mogu da poverujem da su mogli ovako nešto monstruozno da urade i na tako jeziv način da ubiju dete. Ništa ne mogu da shvatim. Ako su kolima udarili devojčicu, zašto je nisu odvezli u bolnicu i spasli je?! Oni su, međutim, Danku zadavili, a onda su da sakrije telo pomogli Rade i Dalibor. Zaista ništa ne mogu da shvatim - rekao je meštanin Zlota i dodao:

- Iako porodicu Dragijević poznajem gotovo celog života, ne pada mi ni na kraj pameti da idem na Daliborovu sahranu. Posle svega što su učinili ne znam da li će jedna osoba, a da nije iz njihove familije, doći na sahranu čoveku koji je pomogao da se sakrije telo ubijene Danke.

Foto: Informer

Policija danima dežura ispred kuće Dragijevića

 

Slično misli i mladi meštanin Zlota koji takođe ne može da veruje šta se i kako dogodilo u ovom malom selu.

- Otkako sam čuo da je dete ubijeno, strašno sam se opteretio, jer ne mogu da verujem da je neko sposoban za ovako užasan zločin. Trebalo mi je vremena da se malo smirim. Evo, opet je opsada u selu, puno policije, traže dete svuda. Ubicama i pomagačima, mojim komšijama, moglo je svašta da padne na pamet. Rezervoara za vodu, koji su nekada služili za navodnjavanje, ima svuda okolo. I sad, ako je sve to tačno, pa ko je lud da ode i da tuguje na groblju zato što nema više jednog monstruma - ispričao je ogorčeni mladić.

Inače, i od jutros je nastavljena istraga i policijska potraga za telom male Danke, a inspektori kriminalističke policije zajedno sa vatrogascima i danas će pretraživati sve bunare sa vodom, ali i druga zabačena i nepristupačna mesta u ataru sela Zlot.

Foto: V.J.

Nastavlja se pretraga u potrazi za telom devojčice

 

Podsetimo, Dejan i Srđan su priznali zločin i do detalja ga opisali, ali Dragijević je tada priznao da je dva dana posle ubistva, 28. marta, krišom uzeo telo sa deponije na Starobanjskom putu i sakrio ga na drugu lokaciju. Međutim, do danas nije hteo da otkrije gde! Nakon toga uhapšeni su i njegovi otac Rade i brat Dalibor jer je utvrđeno da su pomogli Dejanu da premesti telo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 2 nedelje

Да ли су ови људи свесни да тиме што крију тело јадног детета, поново чине кривично дело а што је најгоре, наново убијају јадно дете.Целу породицу у затвор.То су све сами криминалци

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija