• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Južne vesti

11.04.2024

14:42

Daj otkaz do sutra ili ćemo ti smestiti! Rukovodilac Vodovoda dobio opasne pretnje

D. K.

Vesti

Daj otkaz do sutra ili ćemo ti smestiti! Rukovodilac Vodovoda dobio opasne pretnje

Podeli vest

Nepoznati muškarac presreo je u ponedeljak uveče na Vizantijskom bulevaru rukovodioca jednog od sektora niškog Vodovoda i pred porodicom mu zapretio da ili sam da otkaz ili će mu biti namešteno teško krivično delo sa svedocima!

Za "Južne vesti" ovaj čovek kaže da je slučaj prijavio policiji i da neprijatelje nema, ali da veruje da će pronaći muškarca koji je pokušao da ga zastraši, kao i njegovog nalogodavca.

- Dok sam se šetao ka parku Sveti Sava sa porodicom, prišao mi je nepoznati muškarac i uslovio me pred suprugom i maloletnom ćerkom da imam rok do sutra da sam dam otkaz u Vodovodu ili će mi u protivnom namestiti teško krivično delo sa svedocima. Pitao me potom da li mi je to jasno. Sve to je trajalo oko 20 sekundi. Čovek, koji mi je prišao, imao je sivi kačket, sive trenerice i crni duks. Govorio je akcentom nije nije karakterističan za jug Srbije - opisuje radnik Vodovoda.

Nakon upućene pretnje nepoznati muškarac je otišao, dok je on, kako kaže, odmah slučaj prijavio policiji:

- U Vodovodu radim preko 10 godina na veoma odgovornom mestu. Sa svima sam oduvek imao korektne odnose. Nikada nisam imao ovakve pretnje i policiji sam ispričao sve što bi moglo da bude značajno kako bi taj muškarac bio pronađen, a pre svega ko stoji iza ove pretnje.

Sve prijavio policiji

Takođe je naveo da nije dao otkaz i nije dobio nove pretnje, ali da je o svemu obaveštena i direktorka JKP Naissus-a Tamara Milić.

- Sada čekam zvanični zapisnik iz policije da napravimo službenu belešku u firmi, kako bi sve bilo i zapisano. Do tada, direktorka je usmeno obaveštena o svemu -zaključuje sagovornik "Južnih vesti".

Iz policije su potvrdili da su prijavu o pretnji dobili i da je istraga u toku, kao i da je o tome obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija