• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2023

10:27

17. decembar - ključni datum! Koje dve mogućnosti se daju građanima Srbije? (VIDEO)

Informer

Vesti

17. decembar - ključni datum! Koje dve mogućnosti se daju građanima Srbije? (VIDEO)

Podeli vest

Kakva budućnost čeka našu zemlju? Ostajemo li na temeljnom, sigurnom i stabilnom putu, ili se vraćamo u mračnu prošlost? O izborima najavljenim za 17. decembar razgovaramo sa gostima "Info jutra" narodnim poslanikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Markovićem i Srđanom Barcem iz Centra za društvenu stabilnost.

U manje od dve godine biraće se novi sastav parlamenta, a samim tim i vlade, nova pokrajinska skupština u Vojvodini, kao i vlast u desetinama opština i gradova. Građani koji imaju pravo glasa biraće 17. decembra i vlast u Beogradu, a upravo ovi izbori smatraju se najneizvesnijim.

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković smatra da su izbori 17. decembra najvažniji izbori do sada.

Foto: Pedja Milosavljević

Aleksandar Marković

-Srbija ima jednu mogućnost da bira svoju budućnost. Druga mogućnost je vraćanje u mračnu prošlost, a ja se nadam da do toga neće doći. Ja mislim da ćemo 18. decembra imati jasnu i čistu sliku. Očigledno je da je sve manje fer pleja, ako uopšte više i postoji. To možemo videti i po ovom najnovijem filmu. To se ne može ni nazvati filmom, već je to propagandno smeće. To je dokaz da će ovo biti prljava kampanja. Ja nemam te medije, ali sam gledao snimak na you tube-u. Ovo ipak nije prvi put. Izbori 2020. godine tebali su biti u aprilu, pa su odloženi. Tada je u februaru lansiran film kojim je Aleksandar Vučić trebalo da se ocrni najstrašnije moguće. Imali smo i seriju filmova "Junaci doba zlog". U tom filmu je svako ko je hteo mogao da dođe i kaže sve najgore o Aleksandru Vučiću. Ovaj nazovi film je samo finiš te priljave kampanje- rekao je Aleksandar Marković

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost prokomentarisao je "film" o Aleksandru Vučiću koji je prikazan na televiziji N1.

Foto: Masha Bandjur

Srđan Barac

-Pogledao sam film. Meni je bilo teško da ga pogledam. Hteo sam da vidim koliko će tu biti laži i propagande. Ovo nije film, već neki propoagandni projekat koji za jedini cilj ima da blati predsednika države. S jedne strane imamo politiku koju zastupa Aleksandar Vučić, a s druge strane imamo sam napad na predsednika. Umesto da pričamo o konkretnoj politici, o rastu i razvoju, mi govorimo o tom filmu- rekao je Srđan Barac.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija