• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2023

09:00

Blamaža Veselinovića! Opozicionari masovno peru svoje crne biografije! (VIDEO)

Zoran Sinko

Vesti

Blamaža Veselinovića! Opozicionari masovno peru svoje crne biografije! (VIDEO)

Podeli vest

Nosilac tajkunske liste za grad Beograd Dobrica Veselinović, koji se u javnosti predstavlja kao ekolog i urbana osoba, pokušao je da opere svoju prošlost ali je njegov pokušaj doživeo debakl. O svakodnevnim ispadima opozicije u emisiji "Info jutro" razgovarali smo sa potpredsednicom SRS-a Vjericom Radetom i poslanikom i članom predstavništva SNS-a Nebojšom Bakarcem.

Iako ne može javnosti u Srbiji da objasni svoje veze sa bendom čiji su stavovi izrazito suprotni onome za šta se navodno zalaže, Veselinović je prvi kad Srbe i Srbiju treba proglasiti genocidnim narodom zbog Srebrenice.

Potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta smatra da je Minja Miletić napravila lep skeč kojim je zaista nasmejala ljude.

Foto: Zoran Sinko

Vjerica Radeta

-Zaista je nasmejala ljude. Nosilac njihove liste pokušao je da opere svoju biografiju, a nije jedini. Narod pamti, a imamo različite mogućnosti da proverimo svakoga. Nije iznenađenje za Veselinović da je on radio ono što je Minja Miletić maestralno razotkrila. Uglavnom su nasilnici na tim listama. To nije informacija od sada, to se jednostavno zna. Ne možete biti veći nasilnik od onoga koji kaže da se u Srebrenici nije desio genocid. Da ne ulazimo u sitne detalje njihovog ličnog nasilja prema nekome, oni su nasilnici prema sopstvenoj državi. S druge strane imamo listu lažnih patriota. Oni i sad izjavljuju da je najvažnije da se sruši Vučićev režim. Verujem da će Srpska radikalna stranka biti jednina dosledna opozicija trenutnoj vlasti. Možda ćemo biti i vlast, videćemo nakon izbora. Nažalost, opozicija je danas postala jedan termin koji je ružan. Mi smo stranka koja ima program, koja tačno zna šta nudi biračima. Mi podržavamo sve kapitalne investicije. To je razvoj države. Takođe podržavamo Vučićev stav da nećemo uvesti sankcije Rusiji. Ipak, reći ćemo da postoji mnogo unutrašnjih problema koje bismo mi rešili na drugačiji način: problem kanalizacione mreže u celoj Srbij, problem sudskih izvršitelja. Za razliku od ostalih koji nemaju program i zato samo svađalački nastupaju- navela je Vjerica Radeta.

Član predstavništva SNS-a Nebojša Bakarec smatra da je pranje biografija postalo masovna pojava u celoj opoziciji.

Foto: Zoran Sinko

Nebojša Bakarec

-Tamne mrlje prošlosti na njihovoj beloj košulji, Đilasove mašine nikada neće oprati. Peru se i druge biografije: Lazovićeva i Ćutina. Lazović je završio srednju školu, a toga se stidi. Ćuta je student verovatno. Ćuta studira možda i pedeset godina. On se predstavlja kao producent, ali on nije nikakav producent. Šta oni kriju? Šta pokušavaju da operu? Lazović je za premijera, po želji Đilasa. Dobrica Veselinović je pre dvadeset godina bio neonacista. On je bio mentor svih neonacističkih bendova. Boroko Stefanović je deset godina pre Dobrice bio je član benda koji promoviše vrednosti rasizma i belog juga. Preuzeli su američke rasističke vrednosti- naveo je Bakarec.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija