• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. P.

24.11.2023

17:47

Popović u Novom Sadu: Uvereni smo da je pobeda naše zajedničke liste na svim nivoima 17. decembra u najboljem interesu naših građana

snp

Vesti

Popović u Novom Sadu: Uvereni smo da je pobeda naše zajedničke liste na svim nivoima 17. decembra u najboljem interesu naših građana

Podeli vest

Prilikom današnje posete Novom Sadu, predsednik Srpske narodne partije, Nenad Popović, razgovarao je sa građanima o aktuelnim dešavanjima i tom prilikom izjavio:

- Danas u Novom Sadu otvaramo kancelarije Pokrajinskog i Gradskog odbora Srpske narodne partije. Ovaj događaj, kao i sva prethodna otvaranja prostorija naših odbora u Srbiji govore o širenju naše partijske organizacije i podrške koju svakodnevno dobijamo od građana koji prepoznaju u našoj politici istinske zastupnike njihovih interesa, a u našim programima načine da se njihovi problemi i brige reše. 

-  Iz Novog Sada želim takođe da poručim da naša partijska organizacija kroz svakodnevno delovanje snažno podržava našu zajedničku listu ,,Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'' i na republičkom i na pokrajinskom nivou. Uvereni smo da je pobeda naše zajedničke liste na svim nivoima 17. decembra u najboljem interesu naših građana, jer je pobeda koalicije koju predvodi predsednik Vučić najbolji garant kontinuiteta decenijske uspešne politike koja je donela toliko dobrog za našu Srbiju. Nezavisna i slobodarska politika, politička stabilnost, ekonomski razvoj, nove investicije i radna mesta, tehnološki napredak i podrška najugroženijima jedino mogu biti nastavljeni pobedom naše koalicije. U ovim složenim i opasnim vremenima, više nego ikada, Srbiji trebaju izvesnost i proveren tim koji sa iskustvom i novim idejama može garantovati bolji život svih naših građana. A to je naša lista ,,Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'' i Srpska narodna partija kao njen važan i lojalan deo - poručio je Popović.

U toku posete otvorene Novom Sadu, u prisustvu dr Nenada Popovića otvorene su kancelarije Pokrajinskog i Gradskog odbora Srpske narodne partije u Uspenskoj ulici br. 1 gde će građani svakodnevno moći da razgovaraju sa članovima lokalnog Odbora o svemu što utiče na život u njihovom gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija