• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

22:19

Đilas odvalio glupost godine, naprednjaci žestoko reagovali: Srbiju vam ne damo, Srbija je za nas svetinja!

Ata images/printscreen

Vesti

Đilas odvalio glupost godine, naprednjaci žestoko reagovali: Srbiju vam ne damo, Srbija je za nas svetinja!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas, sponzor srpske opozicije i lider koalicije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" rekao je za tajkunske medije da je uslov da Srbija ne stane da Srpska napredna stranka nestane sa političke scene, na šta su oštro reagovali naprednjaci.

Komentarišući Đilasovu suludu izjavu, potpredsednik GO Srpske napredne stranke Nevena Đurić podsetila je da je Srbija bila pred ponorom kad su na vlasti bili Đilas i njegovi kompanjoni iz "žutog preduzeća."

- Srbija nije stajala, već nazadovala i išla ka potpunom sunovratu kada su ovakve belosvetske lopuže: fabrike zatvarali, pola mil. ljudi ostavili na ulici, ćutali na samoproglašenje tzv. Nezavisnosti Kosova, a sami se - besomučno bogatili! To narod pamti! Baš zato Srbija ne sme i neće stati! - navela je ona na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter.



Oglasila se i članica predsedništva SNS Milica Nikolić poručujući da je Đilas nervozan jer se približava dan kada će mu narod poručiti da Srbija ne sme da stane.

- Što se SNS tiče, trebalo bi da pamti reči predsednika Vučića. Tako da, lopovčino, možete da nas ubijete, Srbiju vam ne damo, za nas je Srbija svetinja! - napisala je ona.

Reagovao je i ćlan Predsedništva SNS Miloš Terzić.

- Srbija ne sme da stane! Preduslov za tako nešto jeste pobeda SNS, jer to je jedina garancija da se na vlast nikada više neće vratiti najgori lopov i kriminalac Dragan Đilas koji se 12 godina bogatio na muci i nesreći našeg naroda. U suprotnom od Srbije ništa ostalo ne bi - naveo je Terzić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija