• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2023

10:38

Laž je postala zaštitni znak opozicije! Dokazi za njihove mnogobrojne izmišljotine samo se množe! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Vesti

Laž je postala zaštitni znak opozicije! Dokazi za njihove mnogobrojne izmišljotine samo se množe! (VIDEO)

Podeli vest

Vladimir Obradović kandidat za gradonačelnika Beograda u Đilasovoj koaliciji "Srbija protiv nasilja" uhvaćen je u masnoj laži. On je u emisiji "Utisak nedelje" ne trepnuvši slagao da nikada nije bio savetnik ministra Nenada Popovića u vladi Ane Brnabić, uprkos tome što postoje brojni dokumenti koji dokazuju upravo to. Na ovu temu u emisiji "Info jutro" razgovarali smo sa Perkom Markovićem, iz Centra za nacionalnu bezbednost i Miljanom Damjanovićem iz SRS-a.

Obradović je tvrdio da nije bio savetnik ministra, već ekspertski naučni saradnik, ali zvanični papiri pokazuju da je Đilasov prvi čovek na listi za beogradske izbore pokušao da obmane javnost jer jeste bio baš savetnik ministra!

Perko Matović iz Centra za nacionalnu bezbednost istakao je da njega više ne iznenađuje ništa, a pogotovo ne koalicija koja u sebi sadrži neokomiternosku partiju.

Foto: Pedja Milosavljević

Perko Matović

- Oni svoju centralu imaju u Zagrebu i pokazuju se kao najgora komunistička žgadija. Njih je podržao Tomislav Tomašević, prema tome, to nije nikakva teorija zavere. Jasno je da su oni dve filijale iste strukture. Oni koaliraju sa bivšim režimom koji je Srbiju doveo do katastrofalnih rezultata. Ništa bolje nisam očekivao od njih, niti očekujem da će napraviti bilo kakav rezultat. Nije mi uošte jasno zašto se ovom čoveku daje mesto protivkandidata kada uopšte nema nikakav autoritet - rekao je Matović.

Miljan Damjanović iz SRS-a istakao je mnogobrojne laži koje je izgovorila Milica Stamenkovski o svojoj političkoj prošlosti.

Foto: Pedja Milosavljević

Miljan Damjanović

- Laž je postala zaštitni znak lažne patriotske opozicije. Doneo sam za danas jednu ekskluzivu, a radi se o Zavetnicima. U više navrata, Milica Stamenkovski izjavljivala je za N1 i Novu S  i ostale pro NATO medije, tvrdila je da nikada nije bila član SRS-a. Kakva je to osoba koja se stidi svoje političke prošlosti? Ona se učlanila u Srpsku radikalnu stranku 2009. godine. Uvidom iz opštine Grocka, bila je zaposlena u Javnom preduzeću za razvoj opštine Grocka od 2010. do 2011. godine. Radi se o periodu kada je Srpska radikalna stranka bila na vlasti u opštini Grocka. Mi smo zaposlili Milicu Stamenković! Ona je bila naš predsednik mesnog odbora Kaluđerica. Dok je primala platu u opštini Grocka, bila je veliko srpski radikal. Onda se pokazala njena agresivna sklonost, kada se potukla sa aktivistom Mirjanom Jušković iz SRS-a. Mi smo kao stranka zbog toga pokrenuli disciplinski postupak. U to vreme je i njen suprug Stefan Stamenkovski bio u Srpskoj radikalnoj stranci. Oni nikad ne bi bili u braku. Oni su svoju ljubavnu vezu započeli dok su bili članovi SRS. Stefan Stamenkovski bio je predsednik omladine i član upravnog odbora Ade Ciganlije. Oni ne samo da su bili članovi Srpske radikalne stranke, nego su bili i funkcioneri- rekao je Damjanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

To će biti nova dimenzija Srbije! Vučević i Vesić obišli radove na izgradnji podvožnjaka na pruzi NS - Subotica-Kelebija (FOTO)
Politika

To će biti nova dimenzija Srbije! Vučević i Vesić obišli radove na izgradnji podvožnjaka na pruzi NS - Subotica-Kelebija (FOTO)

Predsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, u pratnji predsednice Pokrajinske Vlade Maje Gojković i gradonačelnika Subotice Stevana Bakića, obišli su danas u Subotici radove na izgradnji podvožnjaka prema projektu modernizacije i rekonstrukcije deonice pruge Novi Sad - Subotica - državna granica Kelebija.

25.05.2024

13:44 >> 13:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija