• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

17:51

Mnoge moje kolege podržavaju Vučića, ali ne smeju javno da se oglase! Laza Ristovski u Areni

Informer

Vesti

Mnoge moje kolege podržavaju Vučića, ali ne smeju javno da se oglase! Laza Ristovski u Areni

Podeli vest

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski kaže da je pre 10 godina bio jedan od retkih glumaca koji je podržavao Vučića, a danas ga podržava velika većina umetnika i akademika.

- Nema sumnje da je predsednik opravdao naša očekivanja. Mnoge moje kolege podržavaju Vučića, ali ne smeju javno da se oglase, zato što im preti hajka opozicionara - kaže on.

Ristovski ističe da kada pljačkaši države hoće da vode državu, onda je jasno da je vrag odneo šalu.

- Pa sada izaberite, da li želite da elitni samozvanci vode našu državu. Svima je jasno da smo već pobedili, u kulturi, u predanom radu. Ko će pobediti na izborima 17. decembra - kaže glumac.

Poručuje da moramo učiti od navijača Zvezde i Partizana u košarci kako se voli svoj klub, i da tako moramo voleti i državu.

- Mi ne delimo narod na ljude i domaće životinje. A vama koji ste ljuti, poručujem da budete malo mekši, malo bogobojažljiviji. Bojte se Boga, priključite nam se za dobrobit Srbije. Svima poručujem da u osnovi svakog velikog postignuća mora da postoji vedar duh i predan rad. Zato osmeh na lice, malim ljudima kakvi smo svi mi ovde, ne sme biti oduzeto pravo da sanja velike snove - kazao je Ristovski.

On ističe da je Vučić državnik zahvaljujući kome Srbija neće stati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija