• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

17:48

Oni bi ponovo da nam unište Srbiju! Vučić jasan i glasan: Država nije igračka! (FOTO)

Tanjug/Tara Radovanović

Vesti

Oni bi ponovo da nam unište Srbiju! Vučić jasan i glasan: Država nije igračka! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije na predizbornom skupu u Jagodini istakao je da država nije igračka.

Predsednik je naveo da opozicija želi da nam zakatanči fabrike, kao i oni nemaju ideale.

- Oni bi ponovo da nam unište Srbiju, da ponovo zakatanče fabrike. Verujte da bi uradili brže nego što mislite. Oni nemaju ideale. Ja imam snove da gradimo. Jeste li videli njihovog kandidata za gradonačelnika Beograda, bezličan lik. Da li ste videli njegov spot? Sve što smo mi radili. Čovek je sprečavao da se gradi Beograd na vodi, a sad bi da da 1000 stanova - rekao je predsednik i dodao:

- Izbori su ozbiljna stvar. Država nije igračka, nije šala. Možete da se ljutite na nekog, ali na kraju vaša je obaveza i dužnost da sednete sa porodicom i kažete da budemo ozbiljni i da vidite ko vam garantuje sigurnu budućnost.

 

Predsednik se potom osvrnuo i na sankcije Rusiji.

- Raskokodakali se da će Vučić posle izbora 3. aprila da uvede sankcije Rusiji. Dođe i prođe 4. april, prođe i cela godina, a Vučić ne uvede sankciji. A oni odmah iza 3. aprila, setili se da kažu 'Vučić je protiv Evrope, moramo da uvedemo sankcije'. Đilas kaže da je opšte poznat stav SSP da je za uvođenje sankcija, a onda mesec dana kasnije kaže da je opšte poznat stav SSP protiv uvođenja sankcija. Toliko o doslednosti - istakao je predsednik i dodao:

- Svi oni, šta god sad govorili, trebaće im jedan dan da se ujedine u koalciju protiv Srbije. Zato vas molim da, da bismo ih pobedili, date glas listi "Srbija ne sme da stane". To je jedina garancija da ćemo sačuvati Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija