• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.01.2024

14:24

Koalicija od 2,06%! Radulović najavio savez sa Narodnom strankom za naredne izbore!

Beta/informer

Vesti

Koalicija od 2,06%! Radulović najavio savez sa Narodnom strankom za naredne izbore!

Podeli vest

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da je potpisan Memorandum o saradnji i zajedničkom izlasku na predstojeće redovne lokalne izbore sa Narodnom strankom (NS), čiji je kandidat za lidera Vladimir Gajić jer je Vuk Jeremić podneo ostavku posle izbornog debakla.

- Idu nam lokalni izbori i moramo da pobedimo u centralnim gradskim opštinama u Beogradu, da bismo nakon toga mogli da radimo na sledečim beogradskim izborima i na republičkom nivou - kazao je Radulović.

Prema njegovim rečima, desnica je potpuno poražena, pa je došlo vreme za "jedan novi početak".

Foto: Ata images

 

Kandidat za novog lidera Narodne stranke Vladimir Gajić ocenio je da do demokratskih promena u Srbiji ne može da dođe bez jačanja desnog centra i desnice uopšte.

- Bez ukrupnjavanja tog dela političkog spektra, ne može da dođe do promena. Nadamo se da je to jasno i ovima koji su, takozvana, prozapadna opozicija - kazao je Gajić.

Na decembarskim izborima, podsetimo, Narodna stranka osvojila je 0,88 odsto glasova, dok je Radulovićev pokret u savezu sa SDS Borisa Tadića dobacio do 1,18 procenata glasova birača. Obe stranke ostale su daleko ispod cenzusa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Novi izbori u Beogradu?! Nestorović: Ne planiramo u koaliciju ni sa SSP,  ni sa SNS!
Izbori 2024

Novi izbori u Beogradu?! Nestorović: Ne planiramo u koaliciju ni sa SSP, ni sa SNS!

Povodom javnog poziva potpredsednika SNS i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića na razgovore o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine, iz pokreta "Mi - glas iz naroda" Branimira Nestorovića saopštio je da javno ponavlja svoj stav da ne podržava koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa koalicijom "Srbija protiv nasilja" i NADA.

23.01.2024

13:35

sledeća vest

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija