• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2024

09:00

Bitka za holidej! Opozicija preti Vučiću: Ako izbori budu 28. aprila - sprečićemo ih!

Beta

Vesti

Bitka za holidej! Opozicija preti Vučiću: Ako izbori budu 28. aprila - sprečićemo ih!

Podeli vest

Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba i NATO general sa hrvaskim pasošem, zapretio je da će opozicija sprečiti ponavljanje beogradskih izbora, koje su oni izričito i što hitnije tražili, ako budu raspisani za 28. april

- Ti izbori će biti raspisani kad to opoziciji i građanima ne odgovara. Ako bi izbori bili održani 28. aprila, to bi bila izborna krađa! Vučić će odlučiti o tome ali ne verujem da će toliko rizikovati da raspiše izbore za dan kad mu je opozicija jasno rekla da neće pristati! Ako ostane 28. april, to neće biti izbori ali neće biti ni bojkot kakav smo imali pre par godina! Ova vlast će biti prinuđena da odloži jer će se postaviti pitanje regularnosti ako opozicija na njima ne učestvuje, odnosno ako onemogući njihovo održavanje!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija