• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2024

11:34

Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Informer

Vesti

Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Podeli vest

Ne zna se da li žalosnije ili odvratnije izgleda kako je Đilas upregao sve svoje službenike da svakodnevno klepeću priču o bojkotu izbora, ne bi li ga na taj način spasili od odgovornosti za loš rezultat i činjenicu da je narod, davno, lopove i tajkune poslao u političku prošlost.

Ovo poručuje Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, a njeno saopštenje prenosimo u celosti.

''Ovaj put, glavnu ulogu igra NATO poslušnik, Zdravko Ponoš. Naučen na poslušnost i slugeranjski odnos prema vlasniku, on se nalazi u taboru onih koje Đilas i dalje drži pod kontrolom. A čini se da je raspadanje Đilasovog projekta koji je nastao na političkoj zloupotrebi tragedije u kojoj su stradala deca, počeo.

Toliko neodgovornosti, bulažnjena i svakojakog lupetanja, koliko se nalazi u svakoj Ponoševoj reči, a kamoli rečenici, svet nije video!

A što laže, pa to pas sa maslom ne bi pojeo.

Opet "izborni uslovi" kao izgovor za izborni neuspeh. Opet "izborna krađa" kao opravdanje za cinjenicu da ih narod neće.

A kada je shvatila ova NATO bitanga da je Srbija suverena zemlja i da nikakvih istraga stranaca, koje bi njih postavile na vlast, neće biti, kaže - "nema smisla razgovarati o preporukama ODIHR". Кada je shvatio da će izgubiti i na izborima u junu, ali i svakim drugim, koje su oni tražili, pretili ukoliko se ne održe, onda bedna kukavica beži i bojkotuje, ne sme da se suoči opet sa onim što bi im narod, pogotovo sada, posle svega što su od decembra radili, poručio.

Svaka izmišljotina, od fantoma, koji su se doduše mogli u Đilasovim redovima naći, pala je u vodu, svaka laž kojom su pokušali da naprave nekoga ludim, raskrinkana je u roku od odmah, pa ne znaju kako će dalje. Verovatno ide logikom, bežao je iz Кnina, ostavljajući narod neprijatelju na tacni, pa što ne bi od izbora.

Sa ušima, oklepmavelim od izvlačenja, može da briše suze zbog toga kako je izgledao doček predsednika Vučića u Francuskoj.

Ne samo da teško podnosi onakav doček, poštovanje i ugled koji Vučić ima, a koji on za tri života ne može imati, nego mu teško pada i to što se Vučić tamo borio za interese Srbije. A on, kao sluga stranaca, navikao na tuđe.

Borbeni avioni koji će pojačati i osnažiti našu vojsku, dodatno utiču na fras ovog NATO poslušnika, zaduženog za uništenje srpske vojske.

I činjenica da tamo, gde su molili za sankcije Srbiji, ukidanje njene nezavisnosti, stranu istragu i gde su najviše pljuvali Srbiju, Vučić je dočekan na najvišem mogućem nivou, razara ga. Do te mere da čak i u bednom služenju strancima ispada šarlatan!'', piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija