• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2023

20:00

Kako da vam kupatilo izgleda luksuznije sa malim budžetom? Predlažemo nekoliko ideja (FOTO)

kupatilo

Dom i porodica

Kako da vam kupatilo izgleda luksuznije sa malim budžetom? Predlažemo nekoliko ideja (FOTO)

Podeli vest

Predlažemo vam kako da uz malo novca preuredite svoje kupatilo.

Uređenje kupatila može biti prilično izazovno, posebno ako imate ograničen budžet. Međutim, uz malo mašte i pametnog planiranja, možete osvežiti prostor bez previše novca i dobiti kupatilo baš kao na Instagram fotografijama.

Evo kako da pretvorite kupatilo u omiljenu prostoriju u stanu:

1. Dodajte biljke

Ovo je najlakši način da oživite svoje kupatilo i dobijete potpuno drugačiji izgled, ali ne samo to. Doza zelenila učiniće ovaj prostor ne samo manje hladnim, već može pomoći i zdravlju.

 

 

Naime, poslednjih godina veliki trend je da se biljke poput eukaliptusa i sličnih drže u kupatilu jer ispuštaju svoju esenciju prilikom tuširanja, a određene vrste cveća sprečavaju zadržavanje viška vlage i stvaranje buđi.

 

 

2. Merdevine umesto polica i drvenih kutija

Vaše kupatilo će zablistati ako jednostavno zamenite dotrajale police jednostavnim, otvorenim komadima nameštaja kao što su merdevine.

 

 

Dodajte drvene, staklene ili metalne organizatore za razne sitnice i dobićete prostor kao iz časopisa.

 

 

3. Zamenite fabričko pakovanje proizvoda

Umesto da toalet papir držite u kesi u kojoj ste ga kupili ili naslagan na mašini za pranje veša, upakujte ga u lepu kutiju od ratana ili slično. Isto važi i za štapiće za uši, minđuše i druge stvari.

 

 

Potražite kutije i korpe koje će se uklopiti u vašu estetiku i videćete kako će kupatilo odmah zablistati.

4. Zamenite peškire i prostirke

Ovo je možda najbrži način da svom kupatilu date drugačiji, luksuzniji izgled. Zamenite stare, istrošene peškire novima.

 

 

Umesto klasičnih mekanih tepiha možete koristiti drvene ili čak kamene podloge.

 

 

5. Promenite zavese

Ako nemate tuš kabinu ili zatvorenu kadu, zavese su brz i lak način da date prostoru luksuzan izgled.

 

 

Takođe, paravani su izuzetno popularni, a ponekad je dovoljno samo postaviti jednostavnu pregradu da bi prostor izgledao drugačije-

Na kraju, važno je zapamtiti da čak i najmanja promena može vizuelno poboljšati prostor. Ponekad je dovoljno promeniti, na primer, ogledalo, čaše za četkice za zube ili držač za sapun, pa da se vidi velika razlika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija