• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2024

17:20

Bila je milionerka, a sada živi u kombiju! Odrekla se svega, pa rešila da putuje (FOTO)

printscreen instagram/ thecaitawakening

Dom i porodica

Bila je milionerka, a sada živi u kombiju! Odrekla se svega, pa rešila da putuje (FOTO)

Podeli vest

Multimilionerka Ketlin Pajl kaže da je prodaja njene vile i svega što poseduje da bi se uselila u kombi i živela sa 30 dolara dnevno najbolja odluka koju je ikada donela u životu.

Kejtlin Pajl (36), vlasnica ogromnog bogatstva, odlučila je da se odrekne svega da bi postala digitalni nomad.

Tokom svojih dvadesetih i ranih tridesetih, Kejtlin je imala uspešan posao kao lektor. Do svoje 31. godine zarađivala je 4 miliona dolara godišnje – što joj je omogućilo da kupi ogromnu kuću u Orlandu na Floridi sa svojim bivšim mužem.

Ali, nakon osam godina braka usledio je razvod. Kejtlin je prodala svoju kompaniju za 4 miliona dolara i morala je sama da vodi računa o ogromnoj kući.

Navela da su je brige o novcu, njen razvod i potreba da sama održava vilu doveli do toga da se oseća veoma loše. Tada je odlučila da usvoji minimalistički način života i da bude stalno na putu.

 

 

Kupila je kombi Mercedes Sprinter za 88.000 dolara i potrošila 102.000 dolara na renoviranje. U njemu je napravila kuhinju po meri sa velikim frižiderom, sokovnikom i blenderom – i krenula na put.

Kejtlin je do sada putovala u osam država. Radi kao psihološki savetnik, i to onlajn. Kaže da voli da provodi dane isprobavajući  nova iskustva kao što je planinarenje.

 - Živela sam sama u ogromnoj, praznoj kući, a sada putujem sve vreme.Volim da putujem – i ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donela u životu - rekla je Kejt.

 

 

Ona je i dodala:

- Postala sam mnogo samopouzdanija, stekla sam nove prijatelje i čak i izlazila na sastanke sa momcima. Ranije sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara po danu i živim život koji sam oduvek želela da živim - priznala je Kejt.

Ona je istakla kako ne planira da se odrekne svog nomadskog života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija