• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

16:30

Stjuardesa poručila putnicima: Bez ovoga ne polazite na put! Njen savet je zlata vredan (VIDEO)

printscreen Tik tok

Putovanja

Stjuardesa poručila putnicima: Bez ovoga ne polazite na put! Njen savet je zlata vredan (VIDEO)

Podeli vest

Iskusna stjuardesa objavila je video na TikToku u kom otkriva da na put nikad ne treba polaziti bez - selotejpa.

Pedesetjednogodišnja Cici, iskusna stjuardesa iz američke savezne države Floride je u videu na TikToku otkrila u kojim situacijama selotejp može da bude koristan.

Prema njenim rečima, selotejp sprečava curenje losiona i napitaka. Osim toga, ako kupite lepljivu traku u boji, možete je koristiti na svom koferu kako biste ga lakše prepoznali na aerodromu. A od komada maramice i selotejpa možete napraviti improvizovani flaster.

 

@ciciinthesky Duct tape: the traveler's secret weapon! From fixing broken luggage to hemming pants, it’s saved me in countless situations. What’s your duct tape travel story? Share below! 🌎✈️🧳#DuctTapeSavesTheDay #TravelHack #DuctTapeStories ♬ original sound - CiCi in the Sky

 

 -To može biti posebno korisno ako osetite da vam se stvara žulj dok ste na aerodromu - kaže Cici.

Putnici koji imaju problem sa spavanjem, navodi ona, pomoću lepljive trake mogu prekriti manja svetla koja bi mogla da im smetaju.

 - Osim toga, roditelji s malom decom mogu da koriste selotejp kako bi, na primer, u hotelskim sobama prekrili utičnicu i tako zaštitili svoje mališane. Selotejpom možete popraviti i kaiš na torbi, a s njim ćete vrlo lako skinuti i dlake na odeći - kaže stjuardesa.

Foto: printscreen Tik tok

 

- Osim toga, selotejp je idealan i da njim zalepite porub na pantalonama, u slučaju da se on odšije ili ako su vam pantalone jednostavno predugačke. Lepljiva traka može vam biti i od pomoći kod cipela, na primer, ako vam pukne peta ili se odlepi đon -  objašnjava stjuardesa.

Video je postao pravi hit na internetu, a korisnici TikToka podelili su i svoje savete o selotejpu. Tako je jedan od njih predložio da bi se selotejp mogao koristiti i kao zatvarač na vratima hotelskih soba, a drugi je napisao da se uz pomoć selotejpa može pričvrstiti zavesa, tako da uvek bude navučena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija