• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.03.2024

13:08

Pogledajte joj ruke! Šokantan detalj na prvoj fotografiji Kejt Midlton zabrinuo svet - ovo je retko ko primetio (FOTO)

Tanjug/AP

Dom i porodica

Pogledajte joj ruke! Šokantan detalj na prvoj fotografiji Kejt Midlton zabrinuo svet - ovo je retko ko primetio (FOTO)

Podeli vest

Kejt Midlton (42) princeza od Velsa, obratila se javnosti prvi put od abdominalne operacije u januaru.

Ona je objavila fotografiju sa decom zbog obeležavanja "Dana majki" u Velikoj Britaniji. Međutim, ona se na fotografiji pojavila bez burme i vereničkog prstena, što je zabrinulo javnost.

Kejt Midlton odlučila se za jednostavan izgled na fotografiji koji je pretpostavlja se snimio njen suprug princ Vilijam i prikazuje je zagrljenu ​​sa decom prinčevima Džordžom (10) i Luijem (5) i princezom Šarlot (8).

Odlučivši se za brendirane čizme od 250 funti, koje je nosila nekoliko puta ranije, Kejt je izgledala prirodno u farmerkama, crnom polo džemperu i zelenoj jakni.

Kejt je na fotografiji potpuno bez nakita, što je nesvakidašnji potez za princezu. Obično nosi svoj venčani prsten, koji je ranije pripadao princezi Dajani.

 

 

Prsten ima ovalni safir od 12 karata, koji je okružen sa 14 dijamanata umetnutim u belo zlato.

Podsetimo, Vilijam je zaprosio Kejt u Keniji 2010. i opisao prsten rekavši:

- To je verenički prsten moje majke, i veoma je poseban za mene, jer je Kejt i meni sada veoma posebna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija