• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.05.2016

19:15

JUTJUB VIŠE NEĆE BITI ISTI! Novost koja će oduševiti korisnike

Hi-Tech

JUTJUB VIŠE NEĆE BITI ISTI! Novost koja će oduševiti korisnike

Podeli vest

Baš kao što četujete preko Mesindžer ili Vajber aplikacije, uskoro ćete tu mogućnost imati i preko Jutjub aplikacije

U Gugl kompaniji su shvatili da ljudi vole da komentarišu video snimke i razmenjuju mišljenje o tome što gledaju, pa će im Jutjub ponuditi još direktniji način da to čine - putem čet poruka koje će uskoro stići u Jutjub aplikaciju

Četovanje će omogućiti lakše i brže deljenje likova sa prijateljima i pratiocima, i omogućiti da duže ostanete u kontaktu s njima.

Manje-više je to ono što Gugl sprema, s tim da test kreće 12. maja sa malim brojem korisnika, a da će se čet opcija raširiti do svih korisnika kasnije.

NOVO! Jutjub od 2017. nudi kablovske TV kanale!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija