• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Verge/informer.rs

01.07.2020

18:34

FEJSBUK UVODI TAMNI REŽIM! Evo šta to konkretno znači, neki korisnici su ga već TESTIRALI!

Hi-Tech

FEJSBUK UVODI TAMNI REŽIM! Evo šta to konkretno znači, neki korisnici su ga već TESTIRALI!

Podeli vest

Čudno je to što je Fejsbuk tek sada ovo objavio obzirom da su to mnogi pre njega učinili.

Kako pište portal The Verge, Fejsbuk će po svemu sudeći uvesti tamni režim kao jendu od svojih novih funkcija. Ljudi iz ove kompanije potvrdili su informaciju da ovu funkciju testiraju i na aplikaciji za mobine telefone. Kako su primetili iz SocialMedia Today, Fejsbuk je već za ograničeni broj korisnika širom sveta omogućio tamni režim, rekao je njihov portparol.

Mobilna verzija tamnog režima koji je Fejsbuk prošlog meseca uveo za desktop računare "značilo je smanjenje osvetljenja", pogotovo u okruženju sa manje svetlosti dodao je on. I dalje ne postoji tačan rok kada bi ovaj režim postao svima dostupan.

Ovako izgleda iskustvo nekih od korisnika koji već imaju tamni režim:

Čudno je to što je Fejsbuk tek sada ovo objavio obzirom da su to mnogi pre njega učinili. Instagram i Whatsapp ga odveć imaju kao i Fejsbuk Mesindžer. Tviter je neko vreme imao tamni režim za svoju android i ajfon aplikaciju a čak je i Gugl ove godine uveo tamni režim za svoju aplikaciju.

Različite varijacije slabog i jačeg osvetljenja unutar aplikacije su veoma popularne, ne samo što nekim korisnicima pružaju bolji užitak i estetsku satisfakciju, nego zato što ovakve funkcije takođe mogu sačuvati život baterije mobilnog telefona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija