• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/informer.rs

28.10.2020

23:16

KUPCE JE OVA VEST ŠOKIRALA: Prodavaće se telefoni BEZ PUNJAČA, tu odluku su donele dve GIGANTSKE KOMPANIJE?

Hi-Tech

KUPCE JE OVA VEST ŠOKIRALA: Prodavaće se telefoni BEZ PUNJAČA, tu odluku su donele dve GIGANTSKE KOMPANIJE?

Podeli vest

Iz nezvaničnih izvora stižu informacije kako bi još jedan svetski brend mogao da krene stopama kompanije Apple, odnosno da od sledeće godine izbace iz pakovanja punjač (adapter) i sušalice. Da iznenađenje bude još veće, u pitanju je Samsung.

Kao što je već poznato, Apple je nedavno predstavio seriju iPhone 12 modela, a veliku prašinu u javnosti podigla je informacija da će se u kutiji nalaziti samo telefon i kabl za punjenje, bez adaptera ili bilo kakvih slušalica.

Ovakav potez Apple je pravdao brigom o ekologiji, ali je, bez obzira na to, veoma negativno prihvaćen. Rivali su, sa druge strane, uočili sjajnu šansu da "potkače" kompaniju iz Kupertina, pa su tako i Samsung i Xiaomi iskoristili društvene mreže da im se "narugaju".

Sada, portal Sam Mobile preneo je pisanja pojedinih južnokorejskih medija, koji navodno imaju informacije od "neimenovanih izvora" kako će, sledeće godine, Galaxy 21 serija doći bez punjača i slušalica u pakovanju. Drugi izvori tvrde da bi samo slušalice mogle biti isključene, ali poenta je manje-više ista.

Foto: samsung/promo

Ostaje da vidimo da li će se ovo obistiniti, kao i da li će u tom slučaju Samsung smanjiti cenu, što Apple nije uradio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
neko daleko

pre 3 godine

vidim da niste obavesteni , telefoni dolaze u prodaji bez punjaca zato sto su vec danas u prodaji telefoni koji se pune bezicnim elektricitetom , u prodavnici vec mozete kupiti transmiter bezicne struje kao punjac za telefone a najnoviji telefoni u sebi imaju prijemnik za punjenje baterije putem bezicne struje , sto znaci da je Teslina ideja bezicne elektricne energije vec u prodaji i funkcionalna u najnovijim tele proizvodima , jedino sto industrijska bankarska strategija prodaje transmitere bezicne struje koji su limitirani za potrosacki sektor da rade na kratkim distancama . Uglavnom mozete ocekivati uskoro globalni transmiter bezicnog prenosa elektricne energije .

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija