• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2023

13:50

WHATSAPP POSTAJE DRUŠTVENA MREŽA Problem je što će biti konkurencija ostalima

Shutterstock

Hi-Tech

WHATSAPP POSTAJE DRUŠTVENA MREŽA Problem je što će biti konkurencija ostalima

Podeli vest

Aplikacija Whatsapp prerasta u društvenu mrežu zahvaljujući novoj fuknciji, koja je dizajnirana za objave koje se šalju velikom broju ljudi.

Kanal je sličan Tviter Fidu, samo bez gomile odgovora. WhatsApp kreatori su očigledno zaključili da sve vlade, transportne kompanije, brendovi i drugi korisnici traže novi način da dele važne informacije, a kanali bi mogli biti prava stvar za to.

Najnovije ažuriranje za ovu aplikaciju donosi malo drugačiji način slanja poruka od onog na koji smo navikli. Kompanija Meta novi dodatak naziva privatnim načinom praćenja suštinskog sadržaja. Oni takođe pominju lokalne sportske timove kao potencijalnu ciljnu publiku.

Foto: Shutterstock

WhatsApp aplikacija

Kanali su takođe alat za kreatore, mesto za svakog ko ima publiku da šalje tekstualne poruke, fotografije, video snimke, nalepnice i ankete. Prema zvaničnom saopštenju uvešće se mogućnost plaćanja i monetizacije na kanalima.

Oni će moći da se pronađu pretraživanjem u novom direktorijumu, dok će njihove najnovije postove videti u posebnom odeljku.

Nova proširenja WhatsApp-a služe za lokalna obaveštenja i praćenje kreatora sadržaja. To je odlično za monetizaciju i velike najave. 

Problem bi mogao biti u tome što ovaj potez približava WhatsApp formatu koji je veoma sličan Facebook-u.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija