• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2023

13:14

WhatsApp uvodi novu opciju! Očekuje se da će biti veoma popularna!

Shuterstock

Hi-Tech

WhatsApp uvodi novu opciju! Očekuje se da će biti veoma popularna!

Podeli vest

Aplikacija WhatsApp uskoro uvodi novu aplikaciju koja će korisnicima omogućiti da kreiraju svoje nalepnice.

Veštačka inteligencija je postala omiljena igračka na internetu, a većina popularnih aplikacija započela je s testiranjima kako bi uvela nove opcije, uključujući i WhatsApp. 

Jedna od najpopularnijih aplikacija dobila je nadogradnju koja bi mogla biti jako zabavna korisnicima.

Foto: Shuterstock

 

 

 

Zahvaljujući najnovijem ažuriranju aplikacija WhatsApp za Android, dostupan je alat baziran na veštačkoj inteligenciji koji omogućava stvaranje vlastitih nalepnica.

Pretpostavlja se da će opcija biti popularna jer će korisnici moći da kreiraju  personalizovane nalepnice za svaku osobu ili situaciju.

Kada kliknete na opciju nalepnice, u beta verziji sada se prikazuje i dugme "create". Klikom na njega otvara se tastatura na kojoj možete da upišete kakvu nalepnicu želite da AI napravi.

Te nalepnice će se moći koristiti u dopisivanju sa drugim korisnicima putem ove platforme, prenosi WABetaInfo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ilon Mask: Šalio sam se na Tviteru o borbi sa Zakom
Hi-Tech

Ilon Mask: Šalio sam se na Tviteru o borbi sa Zakom

Izvršni direktor Tesle i društvene mreže X (Tviter), Ilon Mask, napravio je rezime onoga što je do sada rečeno na temu najavljene borbe sa Markom Zakerbergom i zaključio ironičnim pitanjem za osnivača Fejsbuka - da li zaista postoji mesto na kome će se boriti?

17.08.2023

08:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija