• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.02.2024

14:20

Zavodio preko 500 žena dnevno, pa završio na terapiji! Opsesivno koristio aplikaciju za upoznavanje, a onda je usledio haos

Shutterstock

Hi-Tech

Zavodio preko 500 žena dnevno, pa završio na terapiji! Opsesivno koristio aplikaciju za upoznavanje, a onda je usledio haos

Podeli vest

Muškarac je otkrio da je morao da ide na terapije zavisnosti od aplikacije za upoznavanje Tinder, rekavši da je zavodio i do 500 žena dnevno.

Ed Turner, 27, rekao je da je "opsesivno" koristio popularnu aplikaciju za upoznavanje jer je voleo da oseti navalu žena na njega kada su mu na profilu lajkovale fotografije.

Priznao je da nije imao nameru da pokrene vezu ni sa jednom od dama koje je mazio niti pronaći devojku. On je priznao da bi ga uznemirilo i kada  mu neko ne odgovorio na poruku.

- Ako mi osoba nije odgovorila ili mi nije poslala poruku, to bi me slomilo - rekao je Ed , prenosi DailyStar. 

- Naslađivao bih se kad bih dobijao puno podudaranja s ljudima koji su mi bili privlačni, ali uvek bi usledio krah jer nije bilo održivo. 

Nakon što se navukao na Tinder, Ed je takođe preuzeo druge aplikacije za spojeve Hinge i Bumble i prešao na svaki profil koji je mogao. Rekao je da se poklapa samo s "oko 5 odsto" žena, a još manje započinju razgovor s njim.

Foto: Shutterstock

 

Uprkos tome, Ed je redovno razgovarao s 10 dama odjednom, a dane je provodio čekajući da žene odgovore.

- Budući da sam prstom išao ravno po svima i potpuno sam se zadubio u "igru", izgubio sam osećaj sebe - priznao je. 

- Aplikacije za upoznavanje pretvorile su seks, komunikaciju i ljubav u stvarnu igru ​​i iskrivljenu stvarnost.

S obzirom na to da nije imao nameru da upozna nijednog para, Ed kaže da su neki razgovori brzo propali, što ga je ostavilo "utučenim" i priznao je da bi to "uticalo na njegovo celokupno raspoloženje i ličnost.

Foto: freepik

 

Na kraju je završio u vezi sa ženom koju je upoznao van mreže, ali i dalje nije mogao da prestane da razmišlja o aplikacijama.

- Zbog toga sam se osećao kao loš partner - rekao je.

- Nisam učinio ništa i nikada nisam razgovarao sa ženama dok sam bio u toj vezi, ali to je imalo uticaja na mene. 

Nakon što se ta veza završila, Ed se ponovno vratio Tinderu. Završio je na terapiji gde su mu dijagnostifikovali granični poremećaj ličnosti i depresiju.

I premda je sada prestao koristiti aplikacije, samac Ed kaže da se bori da ih se kloni, potiskujući veliku želju da ponovno počne da krstari na njima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija