• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: venerasapapilotnom.com/informer.rs

21.12.2019

19:42

ZDRAVSTVENI KARTON ZA 2020. Zvezde otkrivaju da li ćete biti ZDRAVI KAO DREN ili ćete kuburiti sa PREHLADAMA!

Horoskop

ZDRAVSTVENI KARTON ZA 2020. Zvezde otkrivaju da li ćete biti ZDRAVI KAO DREN ili ćete kuburiti sa PREHLADAMA!

Podeli vest

Saznajte da li ćete u 2020. biti zdravi kao dren, ili ćete kuburiti sa prehladama ili možda nekim ozbiljnijim boljkama. Koje navike bi trebalo da korigujete da biste se dičili svojim zdravstvenim stanjem...

OVAN

U ovoj godini je neophodno da pronađete prostor za dovoljno odmora, opuštanja i sna. Energetski ćete se jako trošiti, pa su mogući povremeni padovi imuniteta. Druga polovina godine može doneti češće probleme sa kičmom, zglobovima, tetivama.

PILEĆE ROLNICE SA SUSAMOM! Ove slane đakonije morate da probate! (RECEPT)

BIK

Osetljivi su krvni sudovi, vene i cirkulacija a moguće je da će biti i problema sa oscilacijama pritiska. Takođe, nivo stresa će biti pojačan pa je potrebno pronaći način da se opustite. Za promene u načinu ishrane najbolji je prolećni period.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Moraćete prilično da vodite računa o svom imunitetu, koji će biti slabiji nego u prethodnim godinama. Takođe, osetljivi su vam urinarni trakt i kičma. Stariji mogu imati češćih reumatskih tegoba. Dame neka posebnu pažnju obrate na status hormona i neka praktikuju redovne ginekološke kontrole.

TOMOVIĆ ĆE GUTATI KNEDLE! Ovaj Crnogorac večeras ULAZI U ZADRUGU - Šarmantan bokser spreman da ZAVEDE sve ZADRUGARKE!

RAK

Više pažnje obratite na zdravstveni segment jer će tempo života biti jak a vi prilično osetljivi i krhki. Mogući su padovi imuniteta, češće prehlade, ali i problemi sa kostima i zglobovima. Čuvajte bronhije i pluća na proleće i s početka jeseni.

Foto: Pixabay

LAV

Godina u kojoj je potrebno menjati životne navike da biste se osećali I funkcionisali bolje. Drugi deo godine donosi pojačan stress I jače trošenje energije, pa će u tom periodu I vaš imunitet biti poljuljan. Mogući su problemi I sa kičmom, srcem I krvnim sudovima.

DEVICA

Starijima su mogući problemi sa kičmom, zglobovima, kolenima, reumatske tegobe. Dame bi trebale da prekontrolišu stanje hormona i štitne žlezde. Generalno gledano – zdravstvena situacija će uglavnom biti dobra, sa povremenim i kratkotrajnim tegobama.

VAGA

Stariji pripadnici znaka mogu imati češćih reumatskih tegoba, kao i problema sa cirkulacijom, pritiskom, krvnim sudovima i žlezdama. Mlađe Vage mogu biti osetljivije na alergije i virusne prehlade, naročito u prelaznim periodima – u proleće i na jesen.

ŠKORPIJA

Možete imati problema sa vratnim i ramenim delom. Potrebno je da u ovoj godini promenite neke od svojih navika i više se posvetite pravilnoj ishrani i rekreaciji. Moguće su češće tegobe urinarno – genitalnog trakta.

Foto: Pixabay

STRELAC

Godina u kojoj ćete više obraćati pažnju na potrebe svog organizma. Uvedite promene u načinu ishrane. Moguće su češće prehlade ili virusne infekcije na proleće i u kasnu jesen 2020. Stariji Srelčevi mogu imati probleme sa zglobovima i reumom.

JARAC

Ako vi ne vodite računa o sebi – niko drugi neće. Imajte to na pameti i ne trošite se do krajnjih granica. Vaša snaga I elan su u ovoj godini neosporni, ali svi imamo svoje granice I moramo ih poštovati. Više obratite pažnju na odmor, ishranu, kvalitetan san.

VODOLIJA

Pomalo naporna godina za vas, što se može odraziti I na zdravstveni segment. Ne idite do svojih krajnjih granica, jer možete oslabiti imunitet. Mogući su problemi I sa kičmom, žlezdama, hormonima, cirkulacijom, glavoboljama.

Foto: Pixabay

RIBE

Bićete osetljivi na promene vazdušnog pritiska I pojačanu vlažnost vazduha. U prelaznim periodima – na proleće I u jesen – moguće su češće prehlade I osetljivost na viruse. U drugom delu godine starije Ribe će imati češće glavobolje ili probleme sa kičmom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija