• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR! Rakovi se oslanjaju na POGREŠNU osobu na POSLU, Jarčevi u DILEMI između dve VAŽNE ODLUKE, a evo koji znak će saznati za AFERU

Pixabay

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR! Rakovi se oslanjaju na POGREŠNU osobu na POSLU, Jarčevi u DILEMI između dve VAŽNE ODLUKE, a evo koji znak će saznati za AFERU

Podeli vest

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene u septembru mesecu...

OVAN

Posao – Iako će vas analiza na poslu iscrpljivati i početkom septembra, takvo stanje zadržaće se do sredine meseca. Bićete više nego ikada fokusirani na detalje, a drugu polovinu meseca ćete se baviti poslovnim partnerstvom. Bićete nespremni za kompromise i nećete priznavati sopstvene greške. Dobar je mesec za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav – Mesec septembar donosi vam više strasti, ali i ljubomore u odnosima. Bićete veoma komplikovani kada su emocije u pitanju, pa će vas ljubav mnogo više doticati nego inače. Moguća je romansa uz strasti. Pojedini Ovnovi su na prekretnici između dva odnosa.

Zdravlje – Manjak energije.

 

BIK

Posao – Mars i Merkur u šestom polju donose vam puno obaveza na poslu. Generalno ćete na poslu trošiti najviše energije. Neko će se truditi da vam oteža vreme koje provodite na radnom mestu. Biće i nepredviđenih situacija koje će vas izbacivati iz koloseka, ali ćete biti mudri, ćutljivi i staloženi.

Ljubav – Ukoliko ste slobodni, imate priliku da upoznate nekoga preko posla. Imaćete najmanje dve opcije za romansu. To će biti neko ko je šarmantan, slatkorečiv i odmeren. Privlače vas osobe koje vizuelno dobro izgledaju.

Zdravlje – Osetljivije.

Foto: Pixabay

Mesečni horoskop za septembar

BLIZANCI

Posao – Merkur u Vagi vam odgovara, pa izlazite iz minus faze u kojoj ste bili u avgustu i ulazite u period kada ćete sa više elena završavati bilo kakve obaveze. Posao će vam btii kreativniji, a vi ćete biti inspirisani da se trudite. Na poslu ćete imati nesporazume sa Škorpijama, a sa Vagama ćete odlično sarađivati.

Ljubav – Planete u Vagi unose vedrinu u vaš odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, imate priliku za novu vezu. Prijaju vam vazdušni znaci, kao što su Vage i Vodolije. Jedna osoba sa posla će vam biti izazov, ali će to biti previše komplikovano za vaše pojmove.

Zdravlje  - Poboljšanje.

 

RAK

Posao - Mesec koji je pred vama će vam doneti više strasa, kako na privatnom, tako na poslovnom planu. Mars u Vagi doneće vam više nesporazuma, pa ćete stvari doživljavati lično. Na poslu ćete imati situaciju da preko prijatelja pokušavate da ostvarite nešto važno, a na posletku ćete shvbatiti da se oslanjate na pogrešnu osobu.

Ljubav - Ukoliko očekujete ozbiljan pomak na emotivnom planu, potrebo je da sačekate kraj septembra,. Ukoliko ste u braku, imaćete rasprave oko porodice, stana i finansija. Nije dobar momenat za početak nove romanse.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Sunce u drugom polju donosi vam povoljnu finansijsku situaciju, tako da ćete u septembru profitirati. Novac će vam biti važan i uspećete da zaradite više para. Mesec koji je pred vama je povoljniji za pregovore, pa ćete biti stabilniji i osetićete povratak samopouzdanja. Dobar je momenat za potpisivanje ugovora i završvavanje papirologije.

Ljubav - Seoptembar vam donosi preokret u ljubavi. Ovo je stabilan period za početak neke nove ljubavne priče. Prijaće vam zemljani znaci, a za razgovore možete da budete sa Vagama. Međutim, kada su osećanja u pitanju, tražite nešto stabilno.

Zdravlje - Bolje.

 

DEVICA

Posao - Finansije će vam biti prioritet u septembru, iako ćete imati i veće troškove. Poslovna situacija će biti promenljiva, jer konstatno morate da se prilagošavate novim okolnostima. Ovo se odnosi i na nove tehnologije, koja će biti sastavni deo vašeg života i više nego što biste želeli.

Ljubav - Partner vam je opterećen poslom i to vas iritira. Vi ste fokusirani na novac, pa vam ne ostaje mnogo vremena za emocije. Probajte da poslovni život odvojite od privatnog. Privalče vas ambiciozne osobe koje su uspešne na neki način.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Mars ulazi u vaš znak sredinom septembra, pa ćete, hteli vi to ili ne, morate da se aktivirate na svim poljima. Tenzije će biti veće, a stres nešto sa čim ćete svakodnevno živote. Potreban vam je novi izazov i septembar je upravo mesec u kojem treba da uloćite inicijativu i menjate stvari na bolje.

Ljubav - Mesec septembar donosi vam više strasti, ali i svađa. Potrebno je da ne prebacujete partneru za sve greške i probate da se fokusirate na sve što je važno. Ukoliko ste u braku, rasprave će biti izražene.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Kako se planete množe u vašem dvanaestom polju, jasno je da ćete u septembru biti povučeniji i mir će vam biti potrebniji nego ikada. Na poslu ćete biti u prilici da saznate razne afere i tajne, naročito iza 15. septembra. Imali ste podršku prijatelja tokom avgusta, ali ćete u ovom mesecu koji dolazi biti prepušteni sebi.

Ljubav - Venera se bliži ka vašem znaku i donosi pozitivan rasplet. Bićete strastveni, emotivni i otvoreni za ljubav. Emocije su na vašoj strani, a flerta vam neće nedostajati. Spremnite se da budete osvojeni. Vreme je za novu ljubav i zaljubljivanje!

Zdravlje - Psihosomastki problemi.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao - Mesec septembar vam donosi olakšanje i manje stresa. Lakše ćete pristupati bilo kakvim obavezama i stvoriti sebi drugare na radnom mestu. Imaćete najmanje dve opcije za zaposlenje! Imaćete saradnju sa Devicama i Vagama. U drugom delu septembra se čuvajte tračeva na radnom mestu. Jedna Škorpija neće biti iskrena prema vama.

Ljubav - Ljubav se rađa iz prijateljstva. Ali ne samo to! Gajite skrivena osećanja prema jednoj osobi, tako da ćete imati tajni sastanak! To može da bude neko sa kim vam trenutno ne odgovara da budete viđeni.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

JARAC

Posao - Mars i Merkur u Vagi vam donose stres na poslu, pa treba da se pripremite za dinamičan mesec u kojem neće biti predaha. Najviše će vas nervirati što ćete biti "na klackalici" uzmeđu dve odluke na poslu. Između ostalog moguće je da ne možete da se opredelite za karijeru kakvu biti želeli da imate. Mesec septembar je izazovan, sa raznim poslovnim dilemama.

Ljubav - Venera u Škorpiji donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko će se potrduiti da vam priraste za srce. Taj neko je osoba za koju vi smatrate da vam je samo prijatelj. Međutim, uvidećete da tu ima mnogo više od prijateljstva. Ukoliko ste u braku, tražićete oslonac.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Planete u Vagi vam odgovaraju, pa ćete uspostaviti odlične kontakte sa inostranstvom. To može da bude i putovanje na neku daleku destinaciju. Retrogradni Jupiter i Saturn vas uče da završite neke stvari iz prošlosti, a ujedno se i menjate kao osoba. Iako ćete povremeno imati utisak da ne napredujete, vi ste zapravo na velikom testu.

Ljubav - Idealan je period da promenite okruženje sa nekim koga volite. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Promene su ključne u ovom periodu, iako vi povremeno odbijate da se menjate. Imaćete i zanimljiv flert na radnom mestu.

Zdravlje - Bolje.

 

RIBE

Posao - Planete u Vagi donose vam oalkšanje, pa ćete biti rasterećeniji u septembru. Nivo stresa će se smanjiti, a nećete toliko brinuti o finansijama. Pretrpeli ste velike gubitke u avgustu i sada je vreme da se to popravi. Venera u Škorpiji donosi vam priliku za putovanje. Ono što ćete primetiti u septembru jeste da ste neodlučniji nego inače.

Ljubav - Jedna osoba koja se nalazi na putu će uspeti da probudi osećanja u vama. To je neko ko je vodenog znaka, a deluje misteriozno. Ukoliko ste u braku, biće čestih nesporazuma oko finansija. Ako ste slobodni, može lako da se desi da upoznate razvedenu osobu.

Zdravlje  - Poboljšanje


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija