• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.07.2022

07:35

SAVRŠENE KOLEGE! 3 horoskopska znaka koja su vrlo posvećena poslu!

Shutterstock

Horoskop

SAVRŠENE KOLEGE! 3 horoskopska znaka koja su vrlo posvećena poslu!

Podeli vest

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima se posebno izdvajaju po radnoj etici i u svakoj firmi zauzimaju posebno mesto u svakom pogledu

Većina nas na radnom mestu provodi veći deo svog dana, pa bi jednako kao i naš privatni život, i poslovni trebalo da bude usklađen i u ravnoteži. Poznato je da na dobar deo te harmonične atmosfere utiče radno okruženje i, podrazumeva se, kolege sa kojima radimo. Zato je važno da funkcionišemo kao tim i na taj način mnogo lakše ostvarujemo zacrtane ciljeve.

Foto: pexels.com

Poslovno okruženje

Prema astrologiji, postoje znakovi koji se lakše nose s radnim zadacima i vrlo su organizovani u odnosu na druge. Neki horoskopski znaci su jednostavno vredniji i posvećeniji poslu i mogu biti sjajna motivacija ostalima. Takođe, postoje i oni koji mogu biti dobar oslonac svim kolegama ako se neke poteškoće i izazovi nađu na putu kolektivu. Izdvajamo znake zodijaka za koje se kažu da su najpoželjniji imati ih za kolege na poslu.

Bik

Bikovi su u privatnom životu veoma posvećeni porodici i bliskim osobama i po prirodi su požrtvovan. Takvi su i na poslu gde se trude da budu marljivi i pouzdani i ne smeta im ako rade više nego inače na nekom zadatku. Na njih se možete potpuno osloniti jer će se potruditi da firma napreduje i da poveća njen profit tražeći najbolje opcije.

Devica

Pripadnici ovog znaka su po prirodi perfekcionisti i to ih čini posebno kvalitetnim radnicima. Uz to, oni su veliki praktičari i analitičari. Kao saradnici su izuzetno zahvalni i motivisaće vas da učinite najbolje, odnosno da ne odustajete pred preprekama. Kada je posao u pitanju, veoma su nepristrasni i daju takva mišljenja, ali očekujte da će i zauzvrat dobiti iskrenost. 

Foto: pexels.com

Rak

Oseljiva priroda Raka, ali i pouzdanost koja je jedan od njihovih kvaliteta, čine ga veoma kvalitetnim radnikom i na njega se kolege uvek mogu osloniti. Ukoliko ste pod stresom rado će vas saslušati i dati neki savet, ali i pokušati da učine nešto kako biste se bolje osećali. Dobro društvo je sa njima zagarantovano jer odišu pozitivnošću i lako će to raspoloženje preneti i na vas.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija