• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

14.05.2023

06:40

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA! Ribe potpisuju važan UGOVOR, Device i Blizanci izlaze iz KRIZE, a evo ko će IZNENADA da PROMENI POSAO

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA! Ribe potpisuju važan UGOVOR, Device i Blizanci izlaze iz KRIZE, a evo ko će IZNENADA da PROMENI POSAO

Podeli vest

Jupiter, planera sreće, 16. maja ulazi, nakon 12 godina, u znak Bika, što će uticati na sve horoskopske znakove. Ovaj planetarni uticaj najviše će odgovarati Bikovima, Jarčevima i Devicama. Mars 20. maja izlazi iz Raka i ulazi u Lava, tako da ćemo osetiti povratak životne energije. Merkur kreće napred 15. maja, što znači da nas očekuje bolja komunikacija sa ljudima u okruženju.

OVAN

Posao  - Mukotrpna situacija i neslaganje sa kolegama na poslu trajaće do 20. maja, kada Mars ulazi u Lava i donosi vam povratak samopouzdanja.Takođe, 15. maja Merkur prestaje da bude retrogradan, pa imajte u vidu da će pregovori konačno biti mogući. Odnosno, nedelja koja je pred vama je dobra za novi početak ili realizaciju planova koji nisu bili mogući. Jupiter 16. maja ulazi u Bika, pa vam donosi bolju zaradu u narednim mesecima.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam brižnost i empatiju od strane voljene osobe. Partner će imati razumevanja za situacije kroz koje prolazite. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam osobe koje neguju tradicionalne vrednosti. Rakovi i Bikovi će vam biti zanimljivi.

Zdravlje - Bolje od 20. maja.

 

BIK

Posao - Zbog Venere u Raku svima želite da izađete u susret na poslu i što lakše ostvarite pregovore. Ponedeljak vam daje priliku da pokrenete pitanje finansija, jer Merkur prestaje da bude retrogradan, pa ćete imati više šansi za uspeh. Kada 20. maja Mars uđe u Lava bićete okupirani porodičnim probemima, a i Jupiter ulazi u vaš znak ulazi nakon 12 godina. Tako da će sreća ipak biti na vašoj strani bez obzira što će nervoza biti pojačana od 20. maja.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam lagani flert preko poruka. To je neko ko će vam predložitri zajedničko putovanje. Ukoliko ste slobodni, iznenadiće vas što u vašem okuženju postoji osoba koja gaji emocije prema vama. To je neko ko je stidljiv i ne želi da povredi vaša osećanja.

Zdravlje - Pod stresom ste.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur prestaje 15. maja, tako da ćete konačno imati jasnu predstavu o dešavanjima na radnom mestu. Sunce, Merkur i Uran u dvanaestom polju ukazuju da vam pojedini saradnici rade iza leđa i savet je da se ne bavite tračevima. U ovom periodu lako možete da otkrijete mnoge poslovne tajne. Ulazak Jupitera u Bika može da vam donese promenu poslovnog partnerstva. U narednih godinu dana možete da promenite profesiju, ali i posao.

Ljubav - Jupiter ulazi u Bika, tako da ćete imati novo poznanstvo. To je neko ko je tajnovit ali siguran u svoje ciljeve. Prijaće vam Bikovi i Rakovi. To su znakovi koji najviše odgovaraju vašem temperamentu. Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da voljena osoba ima tajne o kojima ne želi da razgovara sa vama.

Zdravlje - Psihički problemi.

 

RAK

Posao - Mars od kraja nedelje izlazi iz vašeg znaka, pa donosi smanjenje tenzija na radnom mestu. Konačno ćete osetiti rasterećenje dosadašnjih obaveza jer će stvari da legnu na svoje mesto. Venera u vašem znaku donosi vam lični šarm pomoću kojeg ćete moći da ostvarite mnoge ciljeve. Retrogradni Merkur kreće napred, pa se progovori pomeraju sa "mrtve tačke". Jupiter u Biku donosi vam veliku podršku moćnih prijatelja u narednih godinu dana.

Ljubav  -  U fazi ste kada pod uticajem Venere možete lako da se zaljubite. Neko će uspeti da poruši vaše "zidove" i probudi u vama romaničnu prirodu koju skrivate. Lako možete da se odlučite na proširenje porodice ili brak. Lep period za ostvarivanje novih poznanstva.

Zdravlje - Bolje.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - U narednoj nedelji dolazi do velikog preokreta jer Mars 20. maja ulazi u vaš znak i donosi vam dinamičan period u kojem će mnogo toga zavisiti od vaše inicijative. Jupiter ulazi u deseto polje, pa će karijera biti u fokusu, a moguće je da ćete početi da radite nešto što nikada niste radili. Iako će vam promene delovati drastične, shvatićete da su bile nužne. Moguća je promena profesionalnog usmerenja.

Ljubav - Venera je u dvanaestom polju, pa gajite skrivena osećanja prema nekome ko verovatno nije slobodan. Ukoliko budete mešali ljubav i posao, to će vam biti teško, tako da pazite u kakve odnose se upuštate. Venera u Raku donosi vam mogućnost tajne romanse.

Zdravlje - Više se odmarajte.

 

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur prestaje, tako da konačno počinjete sa sagledavate realnu sliku na radnom mestu. Moguće je iznenada da se odlučite za promenu posla, jer Uran iz Bika donosi preokrete. Venera u Raku donosi vam zaradu uz pomoć prijateljstva ili nekog zajedničkog projekta. Mars 20. maja ulazi u Lava, pa ćete morati da naučite kako da štedite energiju kako ne biste bili stalno umorni.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam mešanje ljubavi i prijateljstva. Neko iz kruga prijatelja lako može da vam postane partner. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa jednim Rakom. Device koje su u braku shvataju da moraju da menjaju odnos sa voljenom osobom ako žele da napreduju.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepick

 

VAGA

Posao - Venera u desetom polju pojačava vaše ambicije, pa imate potrebu da se dokazujete na poslu. Želite da pokažete svoje sposobnosti i potencijale. Ipak, do 20. maja će situacija biti zategnuta i nećete se slagati sa kolegama sa posla, odnosno ciljevima koje vam nameće firma. Sve će to da legne na svoje mesto od 20. maja, a poslovna partnerstva će biti stabilnija.

Ljubav - Mars u Raku donosi vam rasprave zbog posla. Partner ima preveliki uvidu u vaša dešavanja na poslu, pa imate utisak da vam je odnos opterećen. Stabilizacija odnosa može da dođe od kraja nedelje, tako da budite strpljivi i probajte da ne reagujete burno na sve što vam se dešava.

Zdravlje - Osetljivo.

 

ŠKORPIJA

Posao  - Planete u Biku vam ne odgovaraju, pa burno reagujete na svaku kritiku na vaš račun. Niste u fazi kada želite da pravite kompromise na poslu, a od 20. maja kada Mars uđe u Lava, odnosi na radnom mestu će biti još zategnutiji. Probajte da izbegnete otvorene konfrontacije. Imaćete potrebu da se dokazujete, a stalno ćete imati utisak da vam neko "podmeće nogu" na poslu.

Ljubav - Venera je u Raku, pa bi vam najviše prijalo da promenite grad u kojem se nalazite. Promena ambijenta može da bude dobra za vas i partnera. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo sa jednim Rakom koji dolazi sa puta.

Zdravlje - Pojačan stres i nervoza.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Venera u osmom polju donosi vam bolje plaćenu poslovnu ponudu. Na poslu će biti puno dešavnja u narednom periodu, a odluke ćete donositi iznenada i bez nekog plana jer će se tako odvijati stvari. Prijaće vam saradnja sa Rakovima i Bikovima. Retrogradni Merkur kreće od sutra, pa imate šanse da ostvarite konačne pregovore o poslu. Mars od 20. Lava vam donosi povratak energije i dobru inicijativu.

Ljubav - Od 15. maja konačno Merkur kreće napred, pa se oslobađate poziva iz prošlosti. Imate mogućnost da ostvarite nove kontakte i romansu. Neko koga poznajete preko posla će vam predložiti susret. Ipak, osetićete snažnu privlačnost prema osobi koja je nedavno raskinula vezu ili brak.

Zdravlje - Odlično.

 

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur prestaje, pa će poslovna situacija da se dovede u red. Svi pregovori koje ste imali u vezi sa poslom, konačno će da se pokrenu i biće bolje razumevanje među saradnicima. Naglađeno peto polje donosi vam priliku da radite nešto kretaivnije. Od 20. maja dolazi do normalizacije svih odnosa, jer Mars prestaje da vas mrači, a imaćete i bolju komunikaciju sa poslovnim partnerom.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam susret sa osobom koja je poznata na neki način. To će vam biti privlačno, iako je taj neko potpuno drugačiji nego vi. Ukoliko ste slobodni, na mestu za zabavu upoznaćete osobu koja je u znaku Bika. To je neko ko je stabilan, harizmatičan i zna šta hoće u životu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Venera i Mars u Raku donose vam do kraja nedelje brdo obaveza, ali i pojačane tenzije na radnom mestu. Naglašeno četvrto polje ukazuje na bavljenje nekretninama ali vam donosi i mogućnost pokretanja samostalnog biznisa. Od kraja nedelje ćete imati više neslaganja sa poslovnim partnerom, naročito ako je u znaku Lava.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam laki flert na radnom mestu. Ukoliko se pitate kada je dobar period za novu romansu, to je od kraja nedelje. Ipak, ako ste u braku, partner će od kraja sedmice zbog Marsa u Lavu zahtevati više pažnje.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao  - Ulazak Jupitera u Bika donosi vam odlične pregovore u narednih godinu dana, kraća putovanja ali i dobijanje ugovora o kojem ste maštali. Ukoliko ste čekali priliku da dobijete novu poslovnu ponudu, ona može da stigne u intervalu od narednih nekoliko meseci. 

Ljubav - Venera je u Raku, pa ćete imati zanimljiva poznanstva na mestu javnog tipa. Kako Merkur kreće napred, to vam donosi priliku da upoznate nekog novog. Druga polovina maja je bolja za ostvarivanje nove romanse. Ukoliko ste u braku, odličan je period za proširenje porodice.

Zdravlje - Osetljivo zbog Saturna u vašem znaku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija