• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

06.05.2023

12:01

3 ZNAKA ĆE UPOZNATI SRODNU DUŠU U MAJU! Venera ulazi u RAKA - proverite da li su zvezde na vašoj strani

Shutterstock

Horoskop

3 ZNAKA ĆE UPOZNATI SRODNU DUŠU U MAJU! Venera ulazi u RAKA - proverite da li su zvezde na vašoj strani

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, sutra napušta Blizance i ulazi u emotivni znak Raka, gde će se zadržati do 5. juna 2023. godine.

Venera u Raku je astrološki položaj koji opisuje kako osoba doživljava ljubav, romantiku i odnose kroz svoje emocionalno i intuitivno stanje.

Venera je planeta ljubavi, lepote i harmonije, dok je Rak znak koji je povezan s emocijama, porodicom i domom. Kombinacija ove dve energije donosi neke karakteristične osobine i preferencije kada je reč o ljubavnim odnosima.

Emotivna Venera

Osobe s Venerom u Raku često su izuzetno emotivne i saosećajne. Vole da se osećaju sigurno i voljeno, pa zbog imaju tendenciju da se vežu za dom, porodicu i bliske ljude. Oni su vrlo brižni i pažljivi partneri, koji ulažu puno truda u stvaranje topline i udobnosti u vezi. Romantične gestove, kao što su iskreni zagrljaji, nežne reči ili kuvanje omiljenog obroka, doživljavaju kao izraze ljubavi i pažnje prema voljenoj osobi.

Osobe s ovim položajem Venera takođe mogu biti vrlo intuitivne kada su u pitanju emocionalne potrebe partnera. Mogu lako osetiti promene raspoloženja i potrebe drugih ljudi, te na njih odgovaraju na empatičan način. Često su vrlo posvećeni i verni u vezama, te će uložiti veliki napor da održe harmoniju i stabilnost u odnosu.

Međutim, Venera u Raku takođe može imati neke izazove. Osobe s ovim položajem mogu biti vrlo emotivno osetljive i sklone povređivanju. Ponekad mogu postati previše zavisne od ljubavi i pažnje drugih, što može dovesti do povremene emotivne nestabilnosti. Takođe, mogu biti pomalo introvertni i povučeni kada je u pitanju izražavanje svojih osećanja, preferirajući da to čine na suptilniji način.

Foto: Shutterstock

Venera 7. maja ulazi u Raka

Kada je reč o ljubavnom partneru, osobe s Venerom u Raku često traže sigurnost, stabilnost i emocionalnu podršku. Veza treba da bude puna emotivne bliskosti i razumevanja. Takođe, veza koja omogućava izgradnju porodice i doma često je prioritet za njih.

Brižnost u ljubavnim odnosima

Ukratko, Venera u Raku donosi duboke emocionalne veze, brižnost i sigurnost u ljubavnim odnosima. Osobe s ovim položajem izražavaju svoju ljubav kroz pažnju, brigu i podršku prema voljenoj osobi, stvarajući tako harmoničnu i emotivno ispunjavajuću.

Venera u Raku najviše će uticati na Rakove, Ribe i Škorpije.

RAK

Pred vama je period u kojem ćete se prolepšati! Mnogi će primetiti da zračite neverovatnom harizmom, a nije isključeno da ćete se zaljubiti kao nikada do sada. Očekujte nova poznanstva.

RIBE

Venera u petom polju od 7. maja donosi vam novo poznanstvo na mestu javnog tipa. Neko ko je romantičan i brižan će želeti da se upozna sa vama. Budite otvoreni za nove susrete u narednih mesec dana.

ŠKORPIJA

Venera u Raku donosi vam romantično putovanje! Neko ko dolazi za puta će vam predložiti susret i to treba da prihvatite. Ukoliko ste razvedeni, sada je prilika da upoznate novog partnera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete!
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete!

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija