• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2023

08:45

MESEC JE PREŠAO U ZNAK VAGE! Serviraju nam se OBMANE, loše vreme za POSLOVE, ali u ljubavi napokon stavljamo sebe na PRVO MESTO

Shutterstock

Horoskop

MESEC JE PREŠAO U ZNAK VAGE! Serviraju nam se OBMANE, loše vreme za POSLOVE, ali u ljubavi napokon stavljamo sebe na PRVO MESTO

Podeli vest

Mesec u Vagi nas podseća na partnerstvo i balans, ali i zahteva oprez kada su poslovi i rasprave u pitanju.

Svaki astrološki momenat donosi sa sobom nešto što će uticati na sve nas. 

S obzirom na to da je Mesec prešao u znak Vage, astrološkinja Jovana Milekić otkriva kako će se to manifestovati, kroz težnju za harmonijom, zahtevanja poštovanja od partnera, ali i želje da mnoge stvari "finiširamo".

Evo kako je ona to objasnila:

- Mesec je prešao u znak Vage, u kom nas podseća na temu partnerstava, balansa, vraća u modu lepe manire, dame, gospodu i sve ono što se u nekim prošlim vremenima smatralo normalnim. Sa Mesecom u Vagi nema iskakanja ni preterivanja, on teži harmoniji u svim tipovima odnosa. Mesec u Vagi nas pokreće ka skladu tela, duha, okolnosti. Koliko će nam biti lako ili teško dosegnuti ga, reći će nam aspekti koje će graditi, kako sa svojim dispozitorom, tako i sa ostalim planetama.

Mesec u Vagi ovog puta za dispozitora ima Veneru u Lavu, sa kojom je u sekstilu, pa ćemo jasno staviti do znanja šta su standardi odnosa u kojima želimo da budemo. Ne priznajemo ništa manje od apsolutnog poštovanja, postavljanja na pijedestal i davanja prvog mesta. Ne zanimaju nas nikakve utešne nagrade ni pozicije! Sve ili ne! Prosto je!

Mesec u Vagi po ulasku u znak gradi kvadrat sa Suncem iz Raka, pa su prepodnevni časovi nepogodni za razgovore sa autoritetima niti raspravu o porodičnim odnosima. Kasnije, kako dan bude odmicao, ovaj aspekt slabi. Mesec u Vagi je pod vladarstvom Venere u Lavu koja aplicira Marsu, a obe planete se nalaze u kvadratu sa Uranom iz Bika, pa eto nesklada i iznenadnih sukoba u raznim vidovima odnosa. Prisustvo Marsa i Venere u istom znaku, uz aplikacioni kvadrat ka Uranu govori nam da smo rešeni da neke situacije koje nas muče dovedemo do finala, pa kud puklo! Na međunarodnom planu su mogući prevrati i politički "zemljotresi". Svašta se iza brda valja, a pokušaji diplomatskih rešenja za konflikte, ovog puta ostaju bez uspeha - navodi astrološkinja i dodaje: 

Foto: Shutterstock

mesec

 

- Merkur u Blizancima gradi kvadrat sa Neptunom iz Riba, pa je ovo dan u kom moramo otvoriti četvoro očiju kako ne bi smo bili izmanipulisani. Mnoge obmane nam se serviraju a istini nisu ni prineti. Obratimo pažnju na detalje i shvatićemo koji se delovi mozaika ne uklapaju u slagalicu realnosti. Današnji dan nikako ne pogoduje novim poslovnim rešenjima, posebno onim koja se pompezno predstavljaju. Spolja gladac, iznutra jadac!

Čuvajmo se krađa, prevara, obećanja o svemu i svačemu. Merkur u Blizancima u kvadratu sa Neptunom iz Riba može doneti probleme u saobraćaju, kvarove na el. instalacijama uzrokovane vodom i sl.

Opasnost u vodi za najmlađe! Pričuvajmo ih i držimo pod budnim okom.

Na zdravstvenom planu je osetljiv nervni sistem, a mogući su i bolovi u vratnom delu kičme.
Mesec u Vagi u sekstilu sa Venerom iz Lava pogoduje poslovima vezanim za scenu, modu, trgovinu luksuznim proizvodima. Danas ćemo potrošiti malo više od planiranog na ulepšavanja i ugađanja vlastitom biću. Idealan je momenat za obnovu garderobera, posetu frizeru, manikiru, šminkeru...
Veče je rezervisano za izlazak na viđenije gradsko mesto ili dešavanje. Flertova je na pretek! Strasti rade svoje... Magnet smo za one koji su specifični i sigurni u sebe i svoje ideje. No, kvadrat Merkura i Neptuna upućuje na oprez! Mnogo lepih reči , malo suštine. Proverimo sve o čemu nam udvarači govore sa sigurnošću. Proverimo jesmo li zaista jedini u igri, ili tamo, negde još neko čeka svoj red, a to nam ni u ludilu ne treba!

Opustimo se i živimo lepotu trenutka, sigurni u ono što smo i što za sebe tražimo. Srećno - zaključuje Jovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija