• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

12:00

Stigao je moćan astro period! Sunce i Saturn donose unapređenje na poslu, smanjenje stresa i priznanja

Shutterstock

Horoskop

Stigao je moćan astro period! Sunce i Saturn donose unapređenje na poslu, smanjenje stresa i priznanja

Podeli vest

Sunce, planeta vitalnosti, nalazi se trenutno u Raku, gde gradi pozitivan aspekat sa Saturnom u Ribama, što će imati uticaj na sve horoskopske znakove.

Sunce trigon Saturn tranzit donosi dostignuće i priznanje za ranije napore. Usredsredićete se na postizanje svojih dugoročnih ciljeva i da ostanete u balansu. To znači da druge oblasti vašeg života ne moraju da pate zbog vaše snažne radne etike i odlučnosti.

Sada je lakše postići svoje ciljeve zbog međusobnog poštovanja i razumevanja. Odnosi sa muškarcima i nadređenima biće duboki, praktični i korisni. 

Foto: Shutterstock

Horoskop

 

Možete preuzeti više odgovornosti bez dodatnog stresa. Druga mogućnost je unapređenje na poslu. Bilo da je u pitanju dostignuće ili više priznanja, trebalo bi da izadjete iz tranzita sa zadovoljstvom i višim samopoštovanjem.

Ovo je odličan trenutak da svoje znanje prenesete na mlađu generaciju, a drugi će se ugledati na vas zbog vaše mudrosti ili sposobnosti u vašoj profesiji. Ako ništa od gore navedenog nije primenljivo, vaše strpljenje i pažnja na detalje čine ovo dobrim vremenom za rutinske poslove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija