• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 6. jul! Bikovi će imati virtuelnu romansu, a evo ko će biti osetljivog zdravlja

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 6. jul! Bikovi će imati virtuelnu romansu, a evo ko će biti osetljivog zdravlja

Podeli vest

Bikovi danas neće ući u klasičnu vezu, već je moguće da će imati neku vrstu virtuelne romanse, a Rakovi će biti osetljivog zdravlja.

Evo šta svaki horoskopski znak danas može da očekuje:

OVAN


LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti pomalo zbunjujući zbog ponašanja partnera koje će vas iznenaditi. POSAO: Možete dobiti priliku za promenu koju ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK


LJUBAV: Danas nećete ući u klasičnu vezu, već je moguće da imate neku vrstu virtuelne romanse. POSAO: Problemi u vezi sa pravnim pitanjima i sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI


LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog preko prijatelja ili će se probuditi osećanja prema nekom od prijatelja. POSAO: Bićete uspešni u grupnom radu i društveno angažovani. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK


LJUBAV: Ljubavni život će biti vrlo nestabilan. Moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen. POSAO: Bićete popularniji nego inače, što je uvek povoljno za posao. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV


LJUBAV: Bićete još privlačniji nego inače, pa ćete imati i prilike za ljubav. POSAO: Monotonija će vam smetati, zbog čega ćete težiti promeni u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA


LJUBAV: Imaćete potrebu da se vratite na staro, nekome s kim ste bili u prošlosti ili koga dugo poznajete. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA


LJUBAV: Imate puno kontakata i svi vam deluju zanimljivo, ali upravo zato nećete ostvariti vezu, već samo istraživati opcije. POSAO: Promene na bolje u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

ŠKORPION


LJUBAV: Biće razloga za optimizam i sa nadom ćete gledati u budućnost. POSAO: Ako vaš posao podrazumeva putovanje, imaćete uspeha u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete vrlo inspirisani i moguće je da ćete flertovati sa više osoba. POSAO: Bićete prezauzeti, zbog čega biste mogli da napravite greške u radu. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

JARAC


LJUBAV: Nalazite se u turbulentnom periodu kada je ljubav u pitanju. Bićete pod stresom zbog promena koje se dešavaju. POSAO: Moguć blagi napredak u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA


LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi umetnošću ili nekim kreativnim zanimanjem. POSAO: Bićete skloni da rizikujete u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE


LJUBAV: Ovo nije vaše vreme za ljubav, a ako ste već u vezi, moguće je privremeno razdvajanje od partnera. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija