• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

12:40

Ovo su najnezavisniji znaci u horoskopu! Misle da sve mogu sami!

Shutterstock

Horoskop

Ovo su najnezavisniji znaci u horoskopu! Misle da sve mogu sami!

Podeli vest

Horoskopski znaci koji ne traže pomoć od drugih i oslanjaju se samo na sebe su Vodolija, Ribe i Devica.

Ovi horoskopski znaci osećaju da ih traženje pomoći čini prilično ranjivim. Od njih skoro nikada nećemo čuti – pomozite mi.

Čak i kada imaju veliki broj prijatelja kojima se mogu obratiti, pripadnici sledeća tri znaka će se i dalje samostalno baviti određenim problemom.

Vodolija

Vodolija ima uravnoteženu ličnost i posmatra stvari sa strane. Ne vole da budu deo neke drame. Oni će vam uvek pomoći, ali neće tražiti pomoć za sebe. Vodolija je ubeđena da sve može sama i retko će tražiti od nekoga da joj olakša rešavanje problema.

Kada se suoče sa izazovom, Vodolije samostalno traže načine da stvari poprave kako bi sve ponovo bilo u redu. Ali ponekad su pomalo izgubljeni, iako deluju smireno. Tada im možda samo treba neko da ih sasluša.

Foto: Shutterstock

 

 

Ribe

Prilično su emotivni i imaju jaku intuiciju, pa je logično da pripadnici ovog znaka lako prisvajaju mnoge tuđe probleme. Uvek će vas pustiti da uživate u njihovoj dobroti i altruizmu i uhvatiće vas pre nego što 'padnete'.
Međutim, kada im zatreba pomoć, rezervisaniji su i veruju da sve probleme sa kojima se susreću mogu rešiti sami. Iako im je jasno da ne mogu sami, Ribe će ipak pokušati da stvari same reše.

Devica

Ako imate problem, uvek se možete obratiti Devici. Šta god da je, učiniće sve da vam pomognu, ali kada su oni u pitanju, tu priča staje.

Naime, ne žele pomoć, već smatraju da mogu sami, iako zapravo to nije tako.

Pogledajte da li je i toj osobi potrebna pomoć - previše su ponosni da bi pitali. Lepo je dati do znanja ljudima da nisu sami i da mogu da računaju na nekoga ako treba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija