• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

12:00

Otkrijte tajnu vitke linije Dženifer Aniston! Godine joj ne mogu ništa!

EPA

Moda i lepota

Otkrijte tajnu vitke linije Dženifer Aniston! Godine joj ne mogu ništa!

Podeli vest

Holivudska zvezda Dženifer Aniston (54) otkrila je svoj režim ishrane i način vežbanja koji joj obezbeđuju vitku liniju i dobru formu.

Dženifer Aniston, zvezda serije "Prijatelji" poznata je po zgodnom i zategnutom telu. Otkrila je nedavno kako se hrani i kakav način života vodi.

Ona se ranije budila kad sunce izlazi da bi imala jednočasovne sesije joge, sve dok se ne oznoji. 

Međutim, posle povrede leđa koju je zadobila na jednom snimanju, odlučila se za novu metodu funkcionalnog fitnesa - pvolve (skraćeno od Personal Evolution) sa opremom koja zahteva kretanje tela u svim pravcima.

Foto: EPA

 

 

Vežba četiri puta nedeljno i nijedna nedelja nije ista, zavisi od njenog radnog rasporeda. Prestala je da radi duge kardio treninge, za to vreme je uvela vežbe poput skakanja ili vežbe ruku.

Dženifer redovno praktikuje i pilates i jogu.

- Uvek volim da mešam stvari, to trening čini interesantnom - rekla je jednom Dženifer, a prenosi Womenshealthmag.com.

Foto: EPA

 

 

Kada je reč o ishrani, njeni obroci uvek sadrže proteine i povrće, dok jutro počinje kašikom jabukovog sirćeta pomešanog u vodi sobne temperature, a posle toga popije kafu.

Vikendom pravi izuzetke i radi i jede šta želi. Dozvoli sebi picu, pljeskavicu ili testeninu. Vodu pije u enormnim količinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija