• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2023

06:35

Dnevni horoskop za petak 11. avgust! Vagama se sviđaju pogrešni izbori, Ribe će mučiti alergija, a tek Strelčeve šta čeka...

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 11. avgust! Vagama se sviđaju pogrešni izbori, Ribe će mučiti alergija, a tek Strelčeve šta čeka...

Podeli vest

Svaki horoskopski znak očekuje zanimljiv dan, ali će samo Strelčevi imati pravi uspeh u vezi administrativnih poslova.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Možete se nadati mnogim ljubavnim dešavanjima. POSAO: Moguće je da će doći do promene na višoj instanci ili ćete napraviti neki novi izbor u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Bićete i previše skloni promeni i zainteresovani za nova iskustva da biste uživali u stabilnosti veze. POSAO: Ništa vam neće biti teško sve dok vam omogućava da se približite cilju. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Možda se ne probude najdublja osećanja, ali i simpatisanje je fino. POSAO: Budite oprezni pri ulaganju i trošenju novca. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ljubav i bilo ko ko vam se sviđa biće ili daleko, ili skriveni od vas. Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. POSAO: Bavićete se finansijskim problemima koji će iskrsnuti. ZDRAVLJE: Gušobolja.

Foto: Shutterstock

par

LAV 

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za nova poznanstva i druženje, kao i za sve novo i uzbudljivo. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Osetićete znatno poboljšanje kada je zdravlje u pitanju.

DEVICA

LJUBAV: Ovo nije povoljan period za ljubav, jer vam je teško da nađete odgovarajućeg partnera, ali to ne znači da neće biti nikakvih dešavanja. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko uopšte nije dobar izbor za vas, bar ne ako želite dugu ili stabilnu vezu. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, samo ako otputujete ili se povežete s nekim ko živi daleko. POSAO: Moguć manji uspeh, čime god da se bavite ili pokušavate da se bavite. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Moguća nova poznanstva. Nemojte očekivati previše u ljubavi, jer se ništa bitno neće desiti danas. POSAO: Doživećete izvestan uspeh u vezi s administrativnim poslovima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Nakratko ćete izgubiti veru u ljubav ili druge ljude. Nemojte očajavati ili se prepuštati skepsi, jer to ne pomaže. POSAO: Mogući manji problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas se ništa bitno neće dešavati u ovoj sferi. POSAO: Manji problemi za one koji rade s ljudima i u partnerskom poslu. Neće vam biti lako da postignete bilo kakav dogovor. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti skloni sanjarenju i bežanju od stvarnosti. Na taj način ćete pristupiti i ljubavi. POSAO: Ovo je dan za završavanje nedovršenih poslova. ZDRAVLJE: Napad alergije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija