• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

09.08.2023

07:11

Mars u Devici urniše 4 horoskopska znaka! Nervoza, stres i bespotrebno detaljisanje

Shutterstock

Horoskop

Mars u Devici urniše 4 horoskopska znaka! Nervoza, stres i bespotrebno detaljisanje

Podeli vest

Mars, planeta akcije, ušla je 10. jula u Devicu, gde će se zadržati do 27. avgusta 2023. godine.

Devica je zemljani znak koji se povezuje sa preciznošću, praktičnošću, analitičkim sposobnostima i sistematičnošću. Mars, s druge strane, predstavlja planetu energije, strasti, hrabrosti i akcije.

Kada je Mars smešten u znaku Device, ova kombinacija stvara osobu koja je veoma praktična i fokusirana na detalje. Osobe s Marsom u Devici često imaju visok nivo energije koji usmeravaju ka obavljanju svakodnevnih zadataka i postizanju ciljeva. Oni su veoma organizovani i efikasni u svom radu, jer vole da stvari budu urađene na pravi način.

Kao i svaka planetarna pozicija, Mars u Devici ne odgovara svima, a to su znakovi među kojima su Device, Strelčevi, Blizanci i Ribe.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Mars u Devici vam stvara smetnje na poslu. Ne razumete svoje kolege i zbog toga se stalno raspravljate oko detalja. Ovu poziciju Marsa osećate kao pritisak i zbog toga vam je svega preko glave. Imaćete utisak da vam ljudi nameću da radite stvari koje nisu ispravne.

RIBE

Kriza poslovnog partnerstva je na pomolu. Imaćete utisak da vas neko nagovara na pogrešne odluke i zbog toga ćete stalno ulaziti u konflikte. Ukoliko ste u braku, očekujte svađe. Bićete stalno u odbrambenom stavu jer će vas pogađati svaki detalj.

BLIZANCI

Mars u četvrtom polju donosi vam porodičnu krizu. Isto tako ne treba da se iznenadite ako vam se uređaji u domu budu kvarili. Jedna osoba iz porodice se trudi da vam oteža odnose sa drugima, tako da svaki dan radite pod pritiskom.

DEVICA

Vama najteže pada uticaj Marsa jer se nalazi u vašem znaku, pa imate utisak da treba da popravite sve što ne valja. Sve vreme bespotrebno rasipate energiju na detalje i stvari koje zapravo nisu bitne, a zanemarujete celinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovi horoskopski znakovi će se obogatiti do kraja 2023!
Horoskop

Ovi horoskopski znakovi će se obogatiti do kraja 2023!

Iako je veliki broj planeta retrogradno (Venera, Saturn, Neptun i Pluton), sve će da dobije potpuno drugačiju perspektivu od septembra, pa će biti više prilike za ostvarivanje ličnih ambicija, ali i popravljanje finansijske situacije.

08.08.2023

08:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija