• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica (Jelena)

12.07.2023

07:06

Mars u Devici! Detaljna astro prognoza po znakovima

Shutterstock

Horoskop

Mars u Devici! Detaljna astro prognoza po znakovima

Podeli vest

Mars, planeta akcije, ušla je 10. jula u Devicu, gde će se zadržati do 27. avgusta 2023. godine.

Devica je zemljani znak koji se povezuje sa preciznošću, praktičnošću, analitičkim sposobnostima i sistematičnošću. Mars, s druge strane, predstavlja planetu energije, strasti, hrabrosti i akcije.

Kada je Mars smešten u znaku Device, ova kombinacija stvara osobu koja je veoma praktična i fokusirana na detalje. Osobe s Marsom u Devici često imaju visok nivo energije koji usmeravaju ka obavljanju svakodnevnih zadataka i postizanju ciljeva. Oni su veoma organizovani i efikasni u svom radu, jer vole da stvari budu urađene na pravi način.

Analiza

Mars u Devici takođe donosi sklonost analizi i kritičkom razmišljanju. Ove osobe su veoma precizne i pedantne, vodeći računa o detaljima i fokusirajući se na perfekcionizam. Ovo ih čini veoma sposobnim u poslovima koji zahtevaju analitičke veštine, kao što su istraživanje, računovodstvo ili medicina.

Sa druge strane, ova kombinacija može doneti i izazove. Osobe s Marsom u Devici mogu biti previše kritične prema sebi i drugima, često tražeći savršenstvo u svemu što rade. Takođe, mogu biti skloni brizom i preteranom analiziranju situacija, što može dovesti do povećane anksioznosti.

Međutim, Mars u Devici takođe pruža snagu volje i upornost. Ove osobe su veoma marljive i vredne, spremne da ulože mnogo napora kako bi postigle svoje ciljeve. Njihova analitička priroda omogućava im da vide sve sitnice i pravilnosti koje drugi možda ne primete.

Foto: Shutterstock

Mars je u Devici

 

Preciznost

Ukratko, Mars u Devici donosi kombinaciju energije, preciznosti i praktičnosti. Osobe s ovim položajem imaju tendenciju da budu marljive, organizovane i analitične. Iako mogu biti previše kritične prema sebi i drugima, imaju snagu volje i sposobnost da postignu visoke standarde u svom radu.

Mars u Devici će uticati na sve horoskopske znakove, a saznajte kako se to odnosi na vaš znak:

OVAN

Mars u šestom polju donosi vam više obaveza na poslu, ali i priliku da poradite na svojim navikama u ishrani.

BIK

Nova šansa za ljubav. Potencijalni susret na mestu javnog tipa.

BLIZNACI

Porodični problemi i kvarovi u stanu. Nije isključeno da ćete ustanoviti da uređajki ne rade. Imaćete zategnute odnose sa rodbinom.

RAK

Imate veliku moć ubeđivanja. Bićete analitički raspoloženi i to će vam biti od koristi. Oprez u saobraćaju.

LAV

Nove prilike za zaradu. Nešto što vam je dosad bio hobi ima šansu da se pretvori u unosan biznis.

DEVICA

Postajete domninantna ličnost koja se otvoreno bori za svoje stavove.

Foto: Pixabay

 

 

VAGA

Imate skrivenu energiju koju niko ne primećuje. Ali ujedno i unutrašnje konflikte sa kojima se svakodnevno borite.

ŠKORPIJA

Sklapate nova prijateljstva. Odličan period za druženje.

STRELAC

Borba za poziciju u karijeri i dominacija na radnom mestu. Mogući su povremeni sukobi sa autoritetom.

JARAC

Mars u Devici donosi vam priliku za planiranje putovanja. Ukoliko ste mladi, lako ćete spremati ispite sa ovim aspektom.

VODOLIJA

Mars u osmom polju donosi vam dobar period za završavanje nasledstva. To je ujedno i prilika da dobijete sponzorstvo za određeni projekat.

RIBE

Mars vam donosi pojačane konflikte i nerazumevanje. Jedna osoba će kritikovati vaše ponašanje. To može da bude poslovni partner, ali i osoba sa kojom živite.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija