• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2023

09:40

Ovnovi su nemački ovčari, Bikovi - baseti! Otkrijte koja ste rasa psa u horoskopu i zašto baš ta

Pixabay

Horoskop

Ovnovi su nemački ovčari, Bikovi - baseti! Otkrijte koja ste rasa psa u horoskopu i zašto baš ta

Podeli vest

Svaka rasa psa ima određene karakteristike, koje su slične ljudima.

Ukoliko ste se pitali koji pas bi odgovarao vašem horoskopskom znaku i vašoj ličnosti, evo odgovora:

Ovan - nemački ovčar

Kao vatrenom znaku koji je uvek u pokretu, vašoj ličnosti odgovara nemački ovčar, poznat kao pas koji laje, ali ne ujeda bez razloga, slično vašoj iskrenoj prirodi. Vi ste lojalni čuvari. 

Bik - baset

Sladak, ali tvrdoglav. Ovo opisuje Bikove i neke rase pasa, kao što je baset. Ova simpatična rasa, karakteristična je po svojim tužnim očima i dugim ušima. 

Blizanci - sibirski haski

Potrebno vam je da svi znaju šta mislite, kako se osećate i šta vas uznemirava. Slično haskiju, napredujete i cvetate u pravom okruženju i zajednica vam je veoma važna. 

Rak - mops

Emotivni ste, pomalo zavisite od drugih, volite svoj krug ljudi, kad ga jednom oformite. Uživate u udobnosti doma, kao i mops. Tip ste osobe koja "pušta korenje". 

Foto: Pexels

mops

Lav - pomeranac

Volite da budete u centru pažnje, nemoguće je ne primetiti vas, ponekad lajavi, strastveni ste i lojalni, a oni koji to ne vide u vama, ljuto će se prevariti. 

Devica - pudla

Od onih malih, do visokih i ekstravagantno podšišanih manekena, odlikuju se izuzetnom inteligencijom, kao i device, poznate po svojoj mentalnoj agilnosti, lojalnosti i pedantnosti. 

Vaga - labrador

Kao i svaki labrador, volite ravnotežu i mir u svom životu, nezamenljivi ste timski radnik, jer možete da spojite nespojivo, da pronađete nešto zajedničko sa svima. 

Škorpija - rotvajler

Kad se jednom fokusirate na nešto što ste sebi zadali, više ne možete da se zaustavite i preorijentišete. Neustrašiv, visoko inteligentan pas, snažan i kad ugrize, ne pušta. 

Foto: Pixels/Printscreen

rotvajler

Strelac - border koli

Vi ste hrabri, puni života i uvek spremni za avanturu. Strelčevi i koliji su jednako aktivni i puni energije, jer postoji sličnost u mentalnoj i fizičkoj agilnosti. 

Jarac - kane korso

Svim srcem ste za naporan rad i red. Veoma ste disciplinovani, želite da postignete uspeh i dokažete sebe, vi ste kane korso, mirni, hrabri i dostojanstveni. 

Vodolija - čau čau

Vodolije su statistički jedan od najređih znakova, koje odlikuje individualnost, genijalnost, jedinstvenost, a takav je i čau čau, od grive do plavog jezika.

Ribe - čivava

Bezuslovna ljubav je najmanje što možete čivavi, a i svakoj Ribi, da pružite. Čivave su zaštitnički nastrojene, ponekad nesvesne svoje veličine, pomalo tvrdoglave, ali vrlo srčane i emotivne - navode na jednoj Instagram stranici, posvećenoj ljubimcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija