• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2023

10:17

3 horoskopska znaka će plivati u parama u septembru! Precizna astro prognoza ruskog astrologa

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka će plivati u parama u septembru! Precizna astro prognoza ruskog astrologa

Podeli vest

Ruski astrolog, Pavel Globa, koji je poznat po svojim astrološkim prognozama, otkrio je koji znakovi zodijaka će zaraditi veliki novac u septembru.

OVAN

Ovnovi bi u septembarskim danima trebalo da se pozabave samousavršavanjem i naprednom obukom. Svaki kurs, seminar ili učenje daće rezultate i višestruko će vam se isplatiti. Upravo bi to moglo da se drastično odrazi na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smeru. Vaša marljivost neće proći nezapaženo, moguće je da vas očekuje povišica ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.

BLIZANCI

Vrednim Blizancim nisu potrebne ni sreća ni naklonjenost zvezda: oni definitivno umeju da naprave pare! Ipak, u septembarskim danima sudbina će im se dodatno osmehnuti i pružiće im priliku da zarade još više novca. Takođe, ovo je mesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi moglo da vam donose puno koristi.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Sudbina je za Strelčeve priprepimala poklone drugačije vrste - vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na osobe koje se pojavljuju u vašem životu - neke od njih su karta do dobre prilike za zaradu! Vaša finansijska situacija će se i te kako popraviti, a u tome će definitivno ulogu igrati neki poznanici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija