• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2023

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 5. oktobar! Lavovi upoznaju novog partnera, Vage čekaju promene u finansijama, a jednom znaku će sve ići od ruke

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 5. oktobar! Lavovi upoznaju novog partnera, Vage čekaju promene u finansijama, a jednom znaku će sve ići od ruke

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, ali će Škorpijama sve ići baš kako treba.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati, na nekom događaju sportskog karaktera. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete posebno zainteresovani za stvaranje porodice i uopšte za zajednički život sa partnerom. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući novi kontakti i kratke veze. Uglavnom ćete se sa drugima povezivati na mentalnom nivou. POSAO: Uživaćete u pozitivnom trendu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Od danas ćete biti potpuno orijentisani na ljubav i odnose, jer će planeta ljubavi, Venera, ući u vaš znak. POSAO: Moguć uspeh onima koji se bave lepotom. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog. Trenutno vas privlače snažne i aktivne osobe. POSAO: Rad vam neće teško padati, a biće ga dosta. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Trenutno vaš ljubavni radar nije pouzdan i treba opreznije da birate, s obzirom na to da ćete imati brojne prilike. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više osoba koje će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Moguće manje promene u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom. POSAO: Ostvarićete značajan uspeh čime god da se bavite, ali posebno ako se bavite menadžmentom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Nećete više biti usmereni na ljubavni život, niti će on biti tako bogat kao što je bio u prethodnom periodu. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku ako je tražite. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Od danas ćete uživati veći stepen harmonije u odnosu, a ako ste sami, upoznaćete nekog ko će vas privući. POSAO: Uvećan obim posla i uvećan profit. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaš ljubavni život bi mogao postati vrlo buran. Razmirice u vezi. POSAO: Ući ćete u partnerski posao ako za to postoje uslovi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Mogući novi kontakti i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje, ili čak sa više osoba koje vas privlače. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Alergija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija