• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2023

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 23. novembar! Rakovi će biti vrlo direktni u iskazivanju osećanja, a evo ko će se zaljubiti

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 23. novembar! Rakovi će biti vrlo direktni u iskazivanju osećanja, a evo ko će se zaljubiti

Podeli vest

Blizanci će se zaljubiti u nekoga i zaboraviti da se postave kritički prema toj osobi.

Evo šta svaki horoskopski znak očekuje:

OVAN

LJUBAV: Možda će biti previše prilika za ljubav da biste bili u stanju da odaberete i realizujete ih. POSAO: Delimičan uspeh u oblasti trgovine ili transporta. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK

LJUBAV: Bićete zadovoljni jer ćete izbeći svađu sa nekim ko vam je bitan. POSAO: Bićete izuzetno kreativni, što je odlično za umetnike, ali i sve one koji nešto proizvode. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga i zaboraviti da se postavite kritički prema toj osobi. POSAO: Mogući problemi u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Danas nećete okolišati, već ćete biti vrlo direktni u iskazivanju osećanja. POSAO: Blago poboljšanje u sferi karijere. ZDRAVLJE: Problem sa bubrezima ili jajnicima.

LAV

LJUBAV: Vaša urođena samouverenost će danas pasti u vodu i osećaćete se pomalo nesigurno. POSAO: Moguć uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom.

DEVICA

LJUBAV: Bez značajnih događaja na planu ljubavi. POSAO: Mogući pravni ili problemi u partnerskom poslu, kao i bavljenje nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu vam je najbitnije da budete ispunjeni na emotivnom planu, a to će se i desiti. POSAO: Budite oprezni dok rukujete bilo kakvim alatom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

 

 

ŠKORPION


LJUBAV: Možda ste razmišljali o raskidu, ali ćete se predomisliti i sjajno provesti sa izabranom osobom. POSAO: Opterećuje vas kašnjenje novca koji očekujete. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC

LJUBAV: Desiće se nešto što će zbližiti vas i partnera. Ako je vaša veza učmala, opet će procvetati. POSAO: Istrpite trenutnu situaciju, jer će nevolje brzo proći. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Ako vaš ljubavni život doživi krah, sami ćete biti krivi za to jer ste se pogrešno postavili prema izabranoj osobi. POSAO: Mogući pravni problemi. Poštujte propise. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA

LJUBAV: Ne treba da imate velika očekivanja od današnjeg dana, čak i običan izlazak bi mogao da se izjalovi. POSAO: Blokada karijere, premalo posla. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

RIBE

LJUBAV: Bićete emotivno zatvoreni zbog osećaja tuge koji će vas mučiti, bilo da za to ima razloga ili ne. POSAO: Povoljan period za one čiji posao ima veze sa lepotom i negom. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija