• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2023

06:34

Dnevni horoskop za četvrtak 28. decembar! Bikovi u harmoniji, Rakovima novčana dobit, a tek Device šta čeka

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 28. decembar! Bikovi u harmoniji, Rakovima novčana dobit, a tek Device šta čeka

Podeli vest

Od svih horoskopskij znakova, Devicama će ovaj dan biti posebno uspešan na svim poljima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su zainteresovane za fizički kontakt sa vama. POSAO: Problemi pri radu ili sa nadređenima. Prolazne teškoće. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Lak dogovor i dobro slaganje sa partnerom. Harmoničan odnos. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom i svime što ima veze sa samostalnom inicijativom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na radnom mestu ili događaju vezanom za posao. POSAO: Imate sreće u postizanju dogovora i možete ostvariti veću finansijsku dobit. ZDRAVLJE: Infekcija.

RAK

LJUBAV: Imaćete sukobljene emocije prema izabranoj osobi, što će se negativno uticati na vaš ljubavni odnos. POSAO: Moguća dobit od rada i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za ljubav i možda više potencijalnih kandidata. POSAO: Manja nestabilnost uzrokovana neracionalnim poslovanjem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da u svom okruženju sretnete nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Sreća u sferi finansija. Moguća uspešna ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Ovo je vreme za otvoreno pokazivanje naklonosti jer ćete sigurno napredovati u ljubavi. POSAO: Ovih dana su vam operativne sposobnosti na višem nivou nego inače. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uspeh i sreća u svim stvarima vezanim za partnerstvo, pogotovo ako ste u potrazi za ljubavlju. POSAO: Možete da postignete sve što zamislite. ZDRAVLJE: Odlično.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko vam je prijatelj ili neka slobodna, nedefinisana vrsta veze. POSAO: Imaćete sreće u vezi s administrativnim i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, pa možete očekivati napredak iako ne previše značajan. POSAO: Selidba ili preuređenje kancelarije ili bolji uslovi rada. ZDRAVLJE: Upala grla.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete dobiti ono što očekujete, ali pokušajte da uočite vrednost onoga što možete da dobijete. POSAO: Dobar dan za napredovanje i ulaganje energije u karijeru. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti platonsku ili vezu na daljinu. POSAO: Moguć dobitak, podrška institucija, prijatelja ili jednostavno sreća u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Sjajno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija