• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

20.02.2024

07:25

Mesec je ušao u Raka! 3 horoskopska znaka očekuje iznenadni preokret

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Raka! 3 horoskopska znaka očekuje iznenadni preokret

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se trenutno u Raku, gde snažno deluje na Rakove, Ribe i Škorpije.

Mesec u Raku je jedan od 12 astroloških položaja Meseca. U astrologiji, Mesec simbolizuje emocije, instinkte, potrebu za sigurnošću i emotivnu povezanost.

S druge strane, znak Raka vlada emocijama, porodicom, domom i emotivnom sigurnošću. Kada se ova dva elementa spoje, to može doneti duboke emocionalne reakcije i naglašenu osećajnost.

Mesec u Raku obično daje osobu koja je veoma emotivna, intuitivna i vezana za porodicu. Ove osobe često imaju snažnu vezu sa svojim domom i porodičnim korenima, te im je izuzetno važno da se osećaju sigurno i zaštićeno. Mogu biti veoma saosećajne i sposobne da intuitivno prepoznaju potrebe drugih ljudi.

Foto: Shutterstock

 

 

Sa Mesecom u Raku, često dolazi i osetljivost na promene raspoloženja, jer ove osobe duboko osećaju sve što se događa oko njih. Takođe, mogu biti veoma zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole, spremni da učine sve što je potrebno kako bi zaštitili svoje bližnje.

U ljubavnim odnosima, Mesec u Raku često žudi za dubokom emotivnom vezom i bliskošću. Ove osobe su sposobne da pruže nežnost, ljubav i podršku partneru, ali očekuju isto to u zamenu. Potreba za sigurnošću može ih naterati da budu posesivni ili ljubomorni ako osećaju da ta sigurnost nije prisutna.

Mesec u Raku donosi duboku emotivnost, vezanost za porodicu i jaku intuiciju. Ove osobine čine ih odličnim podrškom svojim najbližima, ali takođe mogu zahtevati od njih da nauče da se nose sa svojom osetljivošću i promenljivim raspoloženjima kako bi izgradili zdrav i stabilan emocionalni život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija