• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2024

09:30

Dnevni horoskop za subotu 17. februar! Ribe započinju tajnu aferu, Devicama slede nove poslovne prilike

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 17. februar! Ribe započinju tajnu aferu, Devicama slede nove poslovne prilike

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, ali će ipak Vage biti te koje će imati odličan dan u svim životnim sferama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete novu simpatiju i ostvarićete emotivnu i fizičku bliskost sa tom osobom. POSAO: Bavljenje nekretninama ili uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Kontakt i dobro slaganje sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Moguće je da ćete imati više posla nego što želite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: U povoljnom ste periodu za ljubav, pa je moguće da se desi nešto značajno u ovoj sferi. POSAO: Moguće je usavršavanje radi napredovanja u karijeri. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK

LJUBAV: Uživaćete pozitivan trend u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bavićete se nekim društveno korisnim radom. Moguć je i rad u paru. ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Moguće je da doživite strastvenu romansu sa nekim ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Moraćete da se usavršavate ako mislite da napredujete. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete frustrirani nedostatkom prilika ili zahlađenjem u odnosu ako ste u vezi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti posao, ako ga tražite. ZDRAVLJE: Nervoza loše utiče na stomak.

VAGA

LJUBAV: Desiće se nešto uzbudljivo i iznenađujuće, što će usloviti pozitivan pomak u ljubavi. POSAO: Finansijski uspeh, posebno ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa nekim, ali ne i romansa. POSAO: Vaše finansije će doživeti procvat, što će vam pomoći da se izvadite iz problema. ZDRAVLJE: Upala.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Uspostavićete dobru komunikacije sa partnerom, što će pozitivno uticati na ljubavni život. POSAO: Dobar period za one koji rade u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da se jave osećanja prema nekome koga ste upoznali preko društvenih mreža. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete okruženi zainteresovanim osobama jer ste u ovom periodu posebno privlačni. POSAO: Uspeh u svemu u vezi sa marketingom i kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Moguće da steknete tajnu simpatiju ili započnete tajnu aferu. POSAO: Inače se trudite da ispoštujete nadređene, ali sada biste mogli da imate problema sa tim. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija