• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 19. februar! Strelčevi imaju seksualne ponude, Lavovima sledi poslovno putovanje

freepik

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 19. februar! Strelčevi imaju seksualne ponude, Lavovima sledi poslovno putovanje

Podeli vest

Sa početkom nove sedmice, svim horoskopskim znacima se savetuje da obrate pažnju na zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na mestu zabave ili se zaljubiti u nekoga koga ste upoznali na poslu. POSAO: Danas nećete postići sve što zamislite, prosto nije takav dan. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Biće uzbudljivih događaja. Lako dolazite do prilika za romansu i zadovoljstvo na telesnom planu. POSAO: Doći će do zastoja u protoku novca, moguće kašnjenje plate. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući nesporazumi a partnerom i uopšte loša komunikacija. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom i svime što ima veze sa samostalnom inicijativom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Unutrašnji sukob će se negativno odraziti na ljubavni odnos. POSAO: Moguća dobit od svake vrste špekulacija ili rada u oblasti obrazovanja i umetnosti. ZDRAVLJE: Problem s probavom.

Foto: Shutterstock

sreća

LAV

LJUBAV: Imaćete sreće, jer danas su svi romantično raspoloženi i spremni za ljubav. POSAO: Moguće poslovno putovanje ili prilika za rad u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Upala grla.

DEVICA

LJUBAV: Ogovaranja i glasine će loše uticati na vašu vezu, ali ako ste sami, imate dobru šansu da nađete priliku. POSAO: Bićete aktivni u oblasti logistike ili administracije. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Imaćete više nego jednu priliku u ovoj sferi. Svi će se interesovati za vas, a neko će biti posebno uporan. POSAO: Manja nestabilnost uzrokovana neracionalnim poslovanjem. ZDRAVLJE: Moguće infekcije.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, ali možda nijedna neće biti baš ono što vama treba kako biste se skrasili. POSAO: Moguć uspeh ako se bavite fizički zahtevnim radom. ZDRAVLJE: Upala mišića.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su zainteresovane za seks sa vama. POSAO: Imaćete problema u svim administrativnim i pravnim stvarima. ZDRAVLJE: Treba vam odmor.

JARAC

LJUBAV: Nećete dobiti ono što očekujete u ovoj oblasti, iako će biti prilike. POSAO: Povoljan dan za napredovanje i ulaganje energije u profesionalni život. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je ljubav s nekim ko vam je prijatelj ili nedefinisana vrsta veze u kakvoj vi odlično funkcionišete. POSAO: Problemi s ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RIBE

LJUBAV: Iako ste vi inače vrlo romantični po prirodi, danas nećete biti raspoloženi za ljubav i partner će vam to zameriti. POSAO: Turbulentna situacija. Prezasićenost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 19. do 26. februara! Pun Mesec u Devici menja život 4 horoskopska znaka
Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 19. do 26. februara! Pun Mesec u Devici menja život 4 horoskopska znaka

Pred nama je nedelja puna nepredvidivih događaja jer se pet planeta nalazi u Vodoliji, koje snažno menjaju život svih horoskopskih znakova. Takođe, pun Mesec očekuje nas u znaku Device 24. februara, a imaće uticaj na Device, Strelčeve, Ribe i Blizance. Tri horoskopska znaka među kojima su Vage, Vodolije i Blizanci mogu da iskoriste uticaj planeta iz Vodolije, tako da je vreme za velike promene.

18.02.2024

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija