• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 22. februar! Device oživljavaju staru ljubav, Bikovi plivaju u previše obaveza

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 22. februar! Device oživljavaju staru ljubav, Bikovi plivaju u previše obaveza

Podeli vest

Zbog ulaska Venere u Vodoliju, ovaj znak će biti potpuno neodoljiv, ali će i drugi horoskopski znaci imati sreće kada je sfera ljubavi u pitanju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas je posebno lako probuditi strast u vama, ali osobu koja vam se dopada će uplašiti vaša strastvenost. POSAO: Uzdate se samo u sopstvene sposobnosti, što je najbolji recept za uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Nemojte ignorisati partnera, koji će danas biti raspoložen za ljubav. POSAO: Problemi sa podređenima. Previše obaveza i posla, a premalo pomoći od strane onih koji treba da budu od pomoći. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Želite da istražite sve opcije, a to nije dobro, ako treba da budete u stabilnoj vezi. POSAO: Uspeh u partnerskom poslu ili započinjanje nekog spora, koji će biti neprijatan, ali će imati uspešan kraj. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Povoljan dan za one koji traže sigurnost u ljubavi, ali ne i uzbuđenje ili neku posebnu romantiku. POSAO: Danas ćete biti pre svega zainteresovani za posao, pogotovo privatni. ZDRAVLJE: Pesak u bubregu.

Foto: Shutterstock

horoskop

LAV 

LJUBAV: Tražite nekoga ko je sposoban za krupne gestove naklonosti i ekstravagantne komplimente. POSAO: Moguće su promene na planu posla i karijere. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

DEVICA 

LJUBAV: Nema šanse da nađete novu ljubav, ali zato možete oživeti staru ljubav, koju ste već otpisali. POSAO: Dobar dan za napredak na bilo kom planu, pa i u karijeri. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VAGA 

LJUBAV: Vaša ranjivost je privlačna, ali nemojte dozvoliti da vam vaša pasivnost uskrati mogućnost izbora. POSAO: Novac od svega u što ima veze sa transportom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga u koga ne biste smeli i zbog toga ćete tajiti svoja osećanja. POSAO: Najbolje radite onda kada je to za opšte dobro i u krajnjoj instanci za čovečanstvo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa raznim osobama, ali nijedna vam se neće dovoljno dopasti. POSAO: Danas vrlo lako možete sklopiti povoljan dogovor. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

JARAC

LJUBAV: Biće mnogo nejasnih emocija, posebno ako ste sami ili u svežoj vezi, a i problema u
komunikaciji. POSAO: Uspešan rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA 

LJUBAV: Primetićete da ste neodoljivi, a to je zato što je pre nekoliko dana planeta ljubavi i lepote, Venera, ušla u vaš znak. POSAO: Moguće je da ćete odlučiti da se osamostalite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Osetićete frustraciju zbog toga što neće biti napretka u ovoj sferi. POSAO: Trenutno ste skloni tome da pravite greške, što će vas obeshrabriti ili navesti da pomislite da niste sposobni. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija