• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 27. februar! Rakovi se okreću prošlosti, Devicama sledi poslovna prilika koju su dugo čekale

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 27. februar! Rakovi se okreću prošlosti, Devicama sledi poslovna prilika koju su dugo čekale

Podeli vest

Od svih horoskopskih znakova, Vodolije će imati najuzbudljiviji dan, a čak će im biti i teško da ostanu verni.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: U ovom periodu vas može privući neko nov koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Dobar marketing će vam mnogo pomoći čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK  

LJUBAV: Bićete društveni, kretaćete se, zbog čega lako možete naći ljubav. POSAO: Danas ćete biti posebno dobri u kontaktu sa ljudima. ZDRAVLJE: Nervoza.

BLIZANCI  

LJUBAV: Dan ne obećava bitne događaje. Moguća su nova poznanstva, ali to je sve. POSAO: Ovo je povoljno vreme da ostvarite nove kontakte korisne za posao. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK

LJUBAV: Bićete pomalo povučeni ili okrenuti prošlosti. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o partnerskom poslu, ali treba da budete vrlo pažljivi u odabiru partnera. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

horoskop

LAV  

LJUBAV: Bićete velikodušni i romantični, pa lako možete oduševiti voljenu osobu nekim romantičnim gestom. POSAO: Imaćete uspeha ako tražite posao u nekoj stranoj firmi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA  

LJUBAV: Bićete donekle mračni, što nekima može biti privlačno, ali odaje pogrešan utisak o vama. POSAO: Pružiće vam se prilika koju bi bi bilo najbolje da ignorišete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Trebalo bi da budete realniji u očekivanjima i doživljaju osobe koja vas interesuje. POSAO: Manji uspeh, i to zato što u poslednje vreme izuzetno uživate u radu. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPION 

LJUBAV: Lako možete naći ljubav na bilo kakvom društvenom događaju. POSAO: Možete imati problema ili napraviti grešku, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

horoskop

STRELAC 

LJUBAV: Nećete imati prilika za ljubav, niti će vas naročito interesovati. POSAO: Vaša upornost koja je izražena u ovom periodu će vam doneti samo dobre stvari u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.  

JARAC  

LJUBAV: U ovom periodu vama treba neko ko će vam, pre svega, zaintrigirati čula. POSAO: Možda ćete uložiti novac u posao, kako biste mogli da napredujete. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA 

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, ali to može da bude i problem ako ste u vezi, jer će vam biti teško da ostanete verni. POSAO: Uslovi rada će se poboljšati ili ćete promeniti posao. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Moguća tajna afera. To može da bude zato što ste vi ili osoba koja vas interesuje u vezi ili braku. POSAO: Jasnost cilja je vrlo bitna za vaš entuzijazam. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija